Vím, že by ona chtěla Atecu, ale tam jsme řádově o dalších 50tis.Kč navíc, spíš víc. I tak to pro ní bude případně posun z roomstera, takže hezky pomalu s tím progresem

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Tomas B píše:U mě to vypadá (pokud teda vůbec něco budu ženě kupovat), tak na tourana z Německa 2016 v dieselu, v manuálu (dsg nechci kvůli servisu, ženě kvrdlání nevadí), nejlépe do 150tis.km, ale s jejím nájezdem v dobrém stavu i těsně pod 200tis.km skutečných.
Vím, že by ona chtěla Atecu, ale tam jsme řádově o dalších 50tis.Kč navíc, spíš víc. I tak to pro ní bude případně posun z roomstera, takže hezky pomalu s tím progresem
Tomas B píše:Překrucuješ fakta, je rozdíl přidat 50tis.kč na auto, aby bylo za pět let vůbec prodatelný z důvodu stáří nebo přidat 50tis.kč jen, že je hezčí
Petrs77 píše:A nejde to ruku v ruce, že i hezčí auto bude za víc a líp prodejný?
OTA21 píše:Tomas B píše:Překrucuješ fakta, je rozdíl přidat 50tis.kč na auto, aby bylo za pět let vůbec prodatelný z důvodu stáří nebo přidat 50tis.kč jen, že je hezčí
Jednoznačně mám pravdu, hezčí je naprosto jasně důležitější než mladší.
Tomas B píše:Já na to třeba koukám blbě, ale při představě, že si takovýhle auto i když třeba dobrý nechám dalších pět let, takže bude cca 15let starý poté.....to jako ještě někdo koupí aniž by to bylo 39tis.Kč?
Mně prostě příjde lepší přihodit cca 50-60tis.Kč a koupit něco -+ pět let starýho, co bude ještě za těch dalších let alespoň trochu prodatelný. Taky mám přiškrcenej rozpočet pro ženu a řeším každou korunu (a jestli vůbec něco pro ní), ale i tak
Tomas B píše:Na první pohled vypadá pěkně. Jen nevím těch 260tis.Kč za devět let starý auto...i když třeba nájezd v pohodě (pokud je skutečný).
Tomas B píše:Já na to třeba koukám blbě, ale při představě, že si takovýhle auto i když třeba dobrý nechám dalších pět let, takže bude cca 15let starý poté.....to jako ještě někdo koupí aniž by to bylo 39tis.Kč?
Mně prostě příjde lepší přihodit cca 50-60tis.Kč a koupit něco -+ pět let starýho, co bude ještě za těch dalších let alespoň trochu prodatelný. Taky mám přiškrcenej rozpočet pro ženu a řeším každou korunu (a jestli vůbec něco pro ní), ale i tak
Petrs77 píše:Budeš mít vánoční prémie, Babiš ti zajistí další tisíce na daních, to by chtělo alespoň Tiguana
... já tě chápu, mě se Touran i docela líbí, ale když jsme si ho prohlíželi a vedle byl Tiguan, tak to bylo (pro ženu) nebe a dudy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků