Zajímalo by mě, jestli někdo z Vás měl tu čest svézt se novou Škodou Roomster nebo ji dokonce vlastní a hlavně, jaký má na tento vůz názor...
Nezajímají mě názory těch, kteří znají Roomstera jen z fotografií... pozor2
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
goes píše:p0etrik: to mas jako v civilnim Berlingu, Partneru atd. proste to tak uz je. Jinak co jsem slysel, tak Roomster Pickup by nemel mit nakladaci hranu a mel by mit zcela rovnou a pevnou podlahu ala Berlingo...
MAN737 píše:Největší slabina Roomstera jsou přední malé sedačky,zadní patří k věci,ale přední![]()
musis si koupit ty sportovni, ty jsou dobre.learnin' to fly
p0etrik píše:Jinak mne na Roomsteru pripada udesne ze tam neni nijak oddeleny kufr od prostoru pro posadku. Vezt vic mensich veci, tak je po trosku ostrejsi jizde hledam po celem aute.
ema píše:To je samozrejme nesmysl. Se tremi zadnimi sedadly je prostor plne oddelen. Pokud by hrozilo rozsypani kufru pri oddelane zadni prostredni sedacce, muze se pouzit sit/prepravka nebo cokoliv, co se bezne pouziva, aby male predmety neletaly v samotnem kufru, ne?
Ze se nekomu nelibi design nebo nevyhovuje zakladni motor chapu, ale nektere argumenty jsou uz fakt absurdni...
El Carlos píše:Černým flekem se stává cena při vyšším stupni výbavy.
v/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků