od OndraZX 31. 10. 2005 19:19
To fanatici HTP:
Vyvinulo se to tu tak jak jsem rikal na zacatku teto diskuze - ze mi vadi fanatici s HTP.
Nazev teto diskuze je "Co máte většina proti Fabii 1,2 HTP?"
Kazdy normalni clovek pokud chce prispet do teto diskuze tak napise proc mu z libovolnych duvodu Fabie HTP nesedi.
Ja jsem napsal svuj nazor,
Goes napsal svuj nazor
min. 10 dalsich lidi (bohuzel jmena si nepamatuji) napsalo nazory
Co udela typicky HTP fanatik? (PaulZ), od ktereho je tu KAZDY TRETI prispevek? Zacne nam tu vysvetlovat, ze rozhodne nemame pravdu a ze vse je jinak. Pokud mu nahodou dojdou argumenty, tak se zacna navazet do aut jinych znacek. Uz jsme tady probrali Renault, Fiat, Daciu atd..
Ja napriklad napisu, ze se mi vubec nelibi zelena (hraskova) barva co na Fabii davaji (tak ta je fakt strasna) a PaulZ mi v dalsich peti svych prispevcich vysvetli, ze jine automobilky maji barvy jeste horsi a ze tato barva naopak Fabii moc slusi. Pritom vubec nebere v uvahu ze mi se ta barva fakt nelibi - pravdu ma on. Ja jsem ale napsal jen svuj nazor - kdyz se "zakladatel" teto diskuze na muj nazor zeptal.
A proto se te PauleZ ptam. Je normalni na otazku (viz nazev teto diskuze) odpovedet, nebo tady "hrde" branit cest Fabie v kazdem tretim prispevku?
Otazka 2: Opravdu ti nepripadne trapna cena kratke Fabie s HTP za 321k Kc ve srovnani s Meganem sedan za 335k Kc? Ale prosim odkazy na vylevy nespokojenych majitelu Meganu sem jiz nedavej - to muzu ja o Skodovce najit taky. Ja si myslim, ze kvalita Renault vs. Skoda je srovnatelna a nema cenu o ni diskutovat.
PauleZ muzes si se Staflikem podat ruce - to je druhy adept na HTP fanatika .
Jinak jsem mile prekvapen vasi slusnosti, to kdyby se do toho vlozil napr. Fabka2004 tak si tady uz davno nadame do vseho mozneho i nemozneho - viz diskuze "Proc je motor HTP tak slaby" (presny nazev si uz nevzpomenu.)
PS: Pokud tady nekdo zalozi diskuzi na tema "Co mate proti Cliu" tak sam vam napisu par spatnych vlastnosti tohoto auta.
Ale pozor - do Fava mi nedupejte - to jeste Skodovka delala poradne auta Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Skoda Favorit, 1.3 135 LPG, 1989
Renault Clio, 1.4 16V, 2003
Renaul Megane, 1.6 16V, 2003