Stránka 1 z 9

Konfigurator....

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:29
od notebook.mail
Chcete se zasmat? Vyzkousejte si konfigurator:

- Tour
- 1,8T
- magicka cerma s perletovym efektem

V extra vybave zvolte
- Climatronic

a tot vse - a uz se muzete smat, co vsechno potrebujete ke Climatronicu...


Hezky den!
:hm

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:34
od anonymni
Rad bych to vyzkousel, ale IE only :(

Vsuvka gouse mimo misu:

Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
Skoda pak dela auta pro masy lidi, co pouzivaji IE, protoze tihle lidi nic jineho neznaji a nikdy nic jineho nebudou pouzivat. Ale v podstate kdyz jim misto IE pustite neco jineho, tak uz jen z principu budou kefrat o tom, ze tohle neumi ovladat, protoze to ma jiny odstin sede barvy a nahore neni napsano IE ale treba FF. Budou porad mlit o tom, jak je IE super, protoze ho dela jedna z nejvetsich firem na svete, co neco znamena a nevyviji ho nejaky fun club alternativ. A budou mit pocit, ze maji to nejlepsi, protoze je to soucasti toho jedineho OS, ktery kdy videli a ten je nejlepsi, protoze Franta odvedle co si vymenil sam CD Romku to taky rika. A tak jako funguje Skodovacky konfigurator pro masove publikum IE ONLY, tak jsou vytvareny i auta dane spolecnosti. Nudne, nezazivne, uniformni, bez napadu a masovky.
A tak jako lidi, co maji pocitace jako zabavu IE temer nepouzivaji, protoze vi, ze to neni to prave orechove, tak fandove aut si az na par vyjimek, dane auto nikdy nekoupi.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 13:38
od oscar
vyzkousel jsem to. nevim cemu se smat:
displej, altik, central - tomu maximalne

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 14:19
od Marek71
goes píše:Rad bych to vyzkousel, ale IE only :(

Vsuvka gouse mimo misu:

Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
Skoda pak dela auta pro masy lidi, co pouzivaji IE, protoze tihle lidi nic jineho neznaji a nikdy nic jineho nebudou pouzivat. Ale v podstate kdyz jim misto IE pustite neco jineho, tak uz jen z principu budou kefrat o tom, ze tohle neumi ovladat, protoze to ma jiny odstin sede barvy a nahore neni napsano IE ale treba FF. Budou porad mlit o tom, jak je IE super, protoze ho dela jedna z nejvetsich firem na svete, co neco znamena a nevyviji ho nejaky fun club alternativ. A budou mit pocit, ze maji to nejlepsi, protoze je to soucasti toho jedineho OS, ktery kdy videli a ten je nejlepsi, protoze Franta odvedle co si vymenil sam CD Romku to taky rika. A tak jako funguje Skodovacky konfigurator pro masove publikum IE ONLY, tak jsou vytvareny i auta dane spolecnosti. Nudne, nezazivne, uniformni, bez napadu a masovky.
A tak jako lidi, co maji pocitace jako zabavu IE temer nepouzivaji, protoze vi, ze to neni to prave orechove, tak fandove aut si az na par vyjimek, dane auto nikdy nekoupi.


Už aj na tipcars.cz pochopili, že existuje aj Firefox, nielen IE, tak snáď k tomu dojdu aj v Škodovke.

A uživatelia si zvyknú aj na FF, priateľke na počítač som ho nainštaloval a zároveň som zahodil ikonku IE do koša. Po počiatočnom zmatení používa FF ona a aj dcéra, bez najmenších problémov :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 14:36
od lemming
Tyjo, no fakt, uz i tipcars jedou v Mozille, to jsou mi veci :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 15:37
od Jean ViC
no pouzivam taky IE (i kdyz vim ze vubec nejsem IN) ale o tom ta diskuze snad neni, ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 15:41
od anonymni
Jean: neni, ale tento pristup jasne demonstruje, ze Skoda je masovka, kterou minorita nezajima, hlavne ze se hodne prodava a cim vetsi unifikovanost, tim lepe...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 15:45
od Worm
goes píše:Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
...


Taky mě to štve, protože používám Operu. Na druhou stranu musím uznat, že konfigurátor Škodovky je zpracovaný opravdu velmi dobře. Zatím jsem lepší neviděl.

Ještě než budeš odsuzovat Škodovku, si zkus v Opeře otevřít http://www.nissan.cz. Tomu já říkám amatérismus.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:01
od POL
Jo jsou to parchanti :D taky jsem si chtel tuhle, nez jsem koupil auto (na podzim) schvalne podivat do konfiguratoru, abych se ubezpecil ze delam dobre ze skodovku nechci a teto radosti se mi nedostalo. Jeste ze mam na stole nekolik PC a dokonce jedno i s Windows :-( takze jsem se mohl podivat ze ke klime za 15 musim mit jeste dalkac za 11.9 a par blbosti za 0...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:04
od POL
Worm píše:
goes píše:Skoda konfigurator je jako cela politika Skody. Funguje jenom pod IE, protoze vetsina lidi pouziva IE.
...


Taky mě to štve, protože používám Operu. Na druhou stranu musím uznat, že konfigurátor Škodovky je zpracovaný opravdu velmi dobře. Zatím jsem lepší neviděl.

Ještě než budeš odsuzovat Škodovku, si zkus v Opeře otevřít zurl]http://www.nissan.cz[/url]. Tomu já říkám amatérismus.s/quote]


No ted jsem to zkousel v nejaky stary opere a docela to fungovalo az na kontextovy menu, musel jsem 1x kliknout a pak uz fungovala i ostatni...

ja pouzivam bud Mozillu nebo FF a tam nissan.cz funguje bezproblemu :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:06
od anonymni
k te Skode a IE, ja nemam PC, nemam windows, nemam linux, nemam IE ani pri nejlepsi vuli ho nemuzu ve svem OS mit, protoze pro muj OS neexistuje, tudiz bud Safari, FF, Mozilu, Operu atd... ani v jednom to nejde. Ja vim, ze jsem v minoritni skupine, ale udelat fungujici konfigurator, kdyz to u jinych jde neni pro takovou spolecnost jakou je Skoda zadna prace...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:09
od POL
goes: tak co mas za OS? Solaris, Integrity, MontaVista, LynxOS, VxWorks, BlueCat, uC-OS, PalmOS ?

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:11
od Worm
POL píše:No ted jsem to zkousel v nejaky stary opere a docela to fungovalo az na kontextovy menu, musel jsem 1x kliknout a pak uz fungovala i ostatni...

ja pouzivam bud Mozillu nebo FF a tam nissan.cz funguje bezproblemu :-)


Ty stránky fungují, pokud je v Opeře nastaveno "Identify as MSIE 6", pokud je nastaveno "Identifiy as Opera", tak se objeví akorát chybová hláška. To svědčí o kvalitě tvůrců webu Nissanu.

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:13
od POL
Worm: no ja tam mam normalni nastaveni, ktery tam bylo po instalaci, takze tak... proc menit default kdyz funguje...

no tak to jsou pekni supaci ! urcite by se nasli i dalsi...

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 7. 2005 16:15
od Worm
goes píše:k te Skode a IE, ja nemam PC, nemam windows, nemam linux, nemam IE ani pri nejlepsi vuli ho nemuzu ve svem OS mit, protoze pro muj OS neexistuje, tudiz bud Safari, FF, Mozilu, Operu atd... ani v jednom to nejde. Ja vim, ze jsem v minoritni skupine, ale udelat fungujici konfigurator, kdyz to u jinych jde neni pro takovou spolecnost jakou je Skoda zadna prace...


Ano měli by udělat konfigurátor, který funguje ve všech prohlížečích (nebo alespoň ve většině), ale vyvozovat z toho hned kvalitu firmy jako celku ke poněkud přehnané.