od borsuk 15. 3. 2006 01:45
No taky Combi classic r.v.2001,zakoupena v témže roce,čtrnáct dní provozu a pak nešla nastartovat,vadná řídící jednotka,navíc výměna autobaterie,od novoty podivné zvuky z podvozku(vrzání starého otomanu)servis nic nenašel,potom výměna čidla polohy volantu,spínače zpátečky,výměna servomotoru ovládání klapky vnitřní cirkulace,půl roku jsem tam s tím jezdil než přišli na to proč se vůz uvnitř neskutečně mlží(okna),po cca 10.000 km,unik oleje z motoru-netěsnosti víčka ventilů-samooprava,snad každý třetí měsíc výměna jedné a pak druhé H7,potom zase závada na vyhřívání zadního skla-nefungují dva pásky,pak výměna obou kostí,po asi čtyřech letech provozu se začala viklat sedadla vpředu,řidičovo také trochu pojíždí,různé zvuky a skřípání či vrzání plastů,drnčení oken mne už nepřekvapí,na jaře 2003,pokus o vyloupení,dovnitř se nedostali,avšak poškozeny zámky a lak obou dveří,po vylakování v autorizovaném servise mají tyto jiný odstín(cayenne metalíza),korunu všemu nasadily páté dveře,kdy pohledem na vnitřní část jsem zjistil růžičky koroze,drahnou dobu mi trvalo než jsem vydobyl ze servisu a Škodovky dveře nové,no oprava nic moc,plasty nedostrojeny atd.Nyní pět měsíců po jejich výměně opět projev koroze zadní části pátých dveří(nechápu),nechal jsem se dostavit oblastního technika který vše zdokumentoval a nabídl opět výměnu dveří za nové,tak uvidíme,i když těch závad za čtyři roky asi není až zas tak mnoho a pominu li větší spotřebu,přeci jenom bych určitě už do Fabie nešel,nikdo mne nepřemluví!!!
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.