to bude asi dobrej znamej , mas k tem ukonum i nakej doklad pro pripadnou zaruku atd?? ta cena je dost dobra..na to tvy by to bylo urcite v pohode pres 20 jit na normal zakazku.. ja mohl mit origo pruzinu za 1500 normal by stala okolo 2200 mam pocit. Nakonec sem ji mel za 1000 z kelly
Tak chlapi kdo mi dokaze poradit mam fabii 1.9 TDI r.v. 2002 najeto 175 000 km o zarovkach nemluvim radsi .... Jinak kinetak praveho kola se roztrhl z nenadani bez predesleho praskani a zbytecneho hamtani na plyn.Silenbloky na rameni jsou tez Ko a vymeneny lozisko praveho kola KO tez vymeneno a zahahou mi je ze to je vse jen na prave napave?! Nicmene mam problem s tim ze kdyz jedu normalne radi mi to bez jakehokoliv zvuku v klidu nic neslysim ale kdyz to nekde prislapnu at uz na rovine nebo v zatacce preradim z 1-2 nebo z 3-2 tam mi to vzdy vyda takovy no nehezky zvuk jako jako kdyz o sebe tuknou dve male zelezne tycky zastavim a slysim jak mi neco malo klape v prevodovce,ale podotykam ze se radi bez problemu, vyslapnu spojku klapat prestane a kdyz ji pak zpatky vratim klapat bud prestane nebo uz je to pro me neslysitelne tak nevite co s tim?
Nenabrals někdy P předním kolem nějakou kvalitní díru, nebo obrubník? Ten zvuk ti může dělat načatej vnitřní kineťák poloosy vpravo, když už ti odešel vnější..
Nerozdělávali jste někdo mechanizmus krytu zavazadlového prostoru u Fabie 1 kombíku? Přestalo nám navíjet roletu, rozporcovat pravou stranu není problém tam jsou šroubky, ale levou se mi nedaří a nechci to zničit..
Tak a mam zavadu po 412 000km sa odporucalo riadenie KOYO , respektive gufera, mam prezrane manzety a kvapka mi olej s posilovaca bud to predam teraz alebo to opravim, lebo vrazat 200€ do nepredajneho auta je utok na psychiku, este to musim zvazit
...hátépé f čipu woe ...prassát f turbu, f metle, f dehtu, na hlínách woe