No chlapi, co si budem povídat, jízdní vlastnosti toho Supa iV nejlíp dokumentuje ten losí test, kde to auto totálně vyhořelo.... na silnici je to měkká houpačka, když jedu kamkoliv mimo město tak zapínám sportovní podvozek, abych neměl pocit že když v zatáčce přejedu díru že odpružím do protisměru....

ne jako není to žádná hrůza, ale proti blbýmu Mondeu z roku 2014 (taky na 17" jako ten Sup) jsem si fakt nepomohl, spíš naopak.... asi mám o trošku lepší komfort, ale jízdně je ten Sup určitě o dost horší.... Na druhou stranu, pokud stejnou techniku (1.4T + 120kg baterka nebo kolik váží) nacpu do menší Octy, tak se ty hmotnosti rozloží na ještě menší rozvor/rozchod a to prostě logicky musí vést ještě k horším jízdním vlastnostem.... Nebo by naopak to auto muselo být tvrdé jak prkno aby líp fungovalo.... a to asi nebude případ Octy....
No, něco jiného - byl jsem teď na servis v 15tkm - čistě jen výměna oleje.... Jako 3500 Kč vč. daně za tak banální úkon na 1.4Tsi mi přijde fakt jako zlodějna.... Dali mi slevu 30% na olej, ale když je to sleva za 700 Kč/litr tak jaksi furt je to drahý.... stejně jako paušál 1000 Kč za tu práci.... Nevím, nepoloží mě to, auto stálo ranec, tohle je detail... ale stejně mě irituje že mě tak holí....