Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Heini píše:Já mám za 24tkm těch litrů cca 25, ale jak je teď furt teplo a není bordel, tak to opravdu drží, od října jsem dolíval snad litr. Ani nevím, co budu dělat s těma dvěma kanystrama -60°C z Lidlu![]()
Ale ono se to neskazí
Kibitz píše:Heini píše:Já mám za 24tkm těch litrů cca 25, ale jak je teď furt teplo a není bordel, tak to opravdu drží, od října jsem dolíval snad litr. Ani nevím, co budu dělat s těma dvěma kanystrama -60°C z Lidlu![]()
Ale ono se to neskazí
mně děsně sere, že stěrače nejdřív ošudlají sklo na sucho a teprve pak začne stříkat voda
Kibitz píše:Heini píše:Já mám za 24tkm těch litrů cca 25, ale jak je teď furt teplo a není bordel, tak to opravdu drží, od října jsem dolíval snad litr. Ani nevím, co budu dělat s těma dvěma kanystrama -60°C z Lidlu![]()
Ale ono se to neskazí
mně děsně sere, že stěrače nejdřív ošudlají sklo na sucho a teprve pak začne stříkat voda
sprint píše:Já mám za to, že stěrače po zmáčknutí ostřiku nejdřív chvíli čekaly.
sprint píše:Co je horší nechť posoudí někdo nezávislý. Já mám jasno.
hobitt píše:Mě štve, že vržou. A ještě víc mě štve, že jsme to nevnímal, dokud se na tohle téma nebavil MELLO.
Kibitz píše:mně děsně sere, že stěrače nejdřív ošudlají sklo na sucho a teprve pak začne stříkat voda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků