Superb 3 pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Olsztyn 3. 6. 2025 10:27

lze sehnat krásný nový téměř sběratelský kus dokonce za sběratelskou cenu
https://www.sauto.cz/osobni/detail/skod ... /206263086
Olsztyn
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod brasci 3. 6. 2025 10:37

pekné retro

ale farba top
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod glider 3. 6. 2025 10:43

Pekny kus.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MELLO 3. 6. 2025 11:00

+1
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 5. 7. 2025 21:07

chlapi jen taková zajímavost.... mám Supa iV, do 90tkm od novoty se nesáhlo na brzdy a pak mě vyhodili z STK, protože jsou ty brzdy zkorodované. Takže v 90tkm to dostalo komplet nové přední/zadní desky a kotouče.

Teď to bylo ve 120tkm na servis zase v autorizáku a volají mi "pane, zadní kotouče mají hranu, musíme je vyměnit". Tak jim říkám že určitě ne že mají najeto 30tkm a chci se o tom pobavit.

Řekl jsem jim že nechápu jak při stále stejném způsobu používání můžou origo kotouče vydržet je 30% toho co ty z prvovýroby a odpověď byla, že do prvovýroby se dávají lepší díly. O záruce že se vůbec nelze bavit.

Tak jsem je zatím neměnil a neřeším to, nemám čas řešit pi*oviny za pár tisíc, ale nechápu to a mám z toho takový pocit že autorizák mi druhé kotouče koupil někde na Temu. Každopádně se servisem tam končím.
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 7. 2025 21:15

drama kvin
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 5. 7. 2025 21:20

Autorizak ma klasicky diel a economy diel.

Ale na 4 rocneho Supa ti asi nedavali economy diel...a aj keby vydrzi to viac ako 30k km.

30k km a hrana vzadu na kotuci je divne, bud vela adaptiv tempomatu alebo ESP alebo nejaka blbost.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 7. 2025 21:46

hrani na predku bych u acc asi i pochopil na zadku vibec. taˇ bude neco spatne
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 6. 7. 2025 00:02

no hlavně na tom mém PHEV to auto brzdy defacto nepoužívá.... já s tím fakt jezdím buď jako s EV s rekuperací nebo to jede nějaké dálky a prostě se to veze... Vezmu to jinam a budu diagnostikovat :-)
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod yndezit 6. 7. 2025 00:21

A co ten systém, co sám přibrzďuje kola? XDS nebo jak se tomu nadává? Ten na brzdy nesahá?
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Olsztyn 6. 7. 2025 00:23

acc využívá zadní dost aby se nepotápěl předek a jízda byla pohodlnější

a měli ti říct že tam dávaj shity, dyt je to uplnej ulet
Olsztyn
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Já první 6. 7. 2025 01:04

měl sis koupit dvěstěšestku, ne tu elektrosračku. jenom dvěstěšestka má pořádný brzdy
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod fortress 6. 7. 2025 10:35

To sice má, ale zadní jsem taky měnil jak na běžícím páse.
BMW M3 Touring LCI 390kW /// Alfa Romeo Giulia QV 375kW /// Audi R8 V10 RWD 397kW
fortress
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 6. 7. 2025 10:53

Jestli tys je, narozdíl od toho týpka nad tebou, nepoužíval ... :hm :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Bigduck 6. 7. 2025 11:03

Mr. Murphy píše:chlapi jen taková zajímavost.... mám Supa iV, do 90tkm od novoty se nesáhlo na brzdy a pak mě vyhodili z STK, protože jsou ty brzdy zkorodované. Takže v 90tkm to dostalo komplet nové přední/zadní desky a kotouče.

Teď to bylo ve 120tkm na servis zase v autorizáku a volají mi "pane, zadní kotouče mají hranu, musíme je vyměnit". Tak jim říkám že určitě ne že mají najeto 30tkm a chci se o tom pobavit.

Řekl jsem jim že nechápu jak při stále stejném způsobu používání můžou origo kotouče vydržet je 30% toho co ty z prvovýroby a odpověď byla, že do prvovýroby se dávají lepší díly. O záruce že se vůbec nelze bavit.

Tak jsem je zatím neměnil a neřeším to, nemám čas řešit pi*oviny za pár tisíc, ale nechápu to a mám z toho takový pocit že autorizák mi druhé kotouče koupil někde na Temu. Každopádně se servisem tam končím.

divný, jezdím dost a i dost s vlekem, kde zadní brzdy dostávají víc zabrat a pokaždé mi vydržely mezi 70-80 tis., přední podobně, přijde mi to naprosto v pohodě, pokaždé origo Škoda
Bigduck
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka