od Olsztyn 1. 10. 2024 23:36
Jak se snažím bejt k novejm věcem otevřenej tak teda koukám na ten design a zklamání velký..
Snaha jejich modern solid (se mi moc nelíbí, ale aspoň ho chápu) je tu napasovanej na měkkou kapotu z faceliftu enyaqa (i s těma enyaqovejma žábrama!), měkký boky s oldschool klikama a zadek z fabky - ten mi asi vadí nejmíň, ale stejně si neodpustili "modern solid" zbytečnej zlom dveří a sportovní prolisy/výduchy.
Celkově horko těžko hledám nějaké vzájemně navazující linie všech těch průniků objemů na masce. Že to připomíná Konu? Všechno něco připomíná..
Snad to bude naživo v nějaké barvě lepší.
Bohužel mě design škodovky začíná míjet. Fabka je pěkná, facelift scale pomohl (škoda barokního zadku), Superb není zázrak ale vlastně ok, ale celkově to ztrácí koncept.. Kodiaq jsem na milost furt nevzal, Octavia face kolotoč, tohle kolotoč, Enyaq neproporční ryba a taky kolotoč.
Vision D, Rapid, O3, S3 - zlatej věk designu Škody ve svý době. Teď to táhne Bmw a z obyč značek Peugeot
Cena asi fajn, ale 470 l kufr - když se rodina s kočárkem nevejde do Karoqa tak sem taky ne.
Nevím co jim trvalo tolik let na to, že je to zkrácenej Enyaq.
Jo co musím pochválit, že Škodovka jako jedna z mála nepřešla na řešení kapoty, kde je spára 5cm nad chladičem, ale stále dotahuje kapotu až k němu. To se pak stačí opřít nárazníkem a spára má skoro k centimetru
Naposledy upravil
Olsztyn dne 1. 10. 2024 23:43, celkově upraveno 1