Co servis, mam na palubním počítači 30, chci tam 15, kdybych chtěl do servisu nepíšu to sem, v takovém případě by fóra tohoto typu nemusela existovat, nebo se pletu?
2007 Resetoval jsem, zkoušel jsem se proklikat, ale nic. Pro chytráky, určitě jste zde zaregistrování protože jedete s každou volovinou do servisu, že ano, a vůbec kdo má čas jezdit po servisech. Mimochodem jezdí s tím v 90% moje žena, nevím proč, ale pamatovat na nějaký servis pro ni nedává smysl....
U starých pažoutů se při vypnutém klíčku podržel kolíček resetování odo tachometru, zapnul klíček, a pak ve správnou chvíli kolíček pustil, když se tam countdownem objevil požadovaný interval.
Nebo podle toho, kolik najezděte, si zapamatuj, kdy musíš do servisu. Nám to vychází vždycky na rok, takže si pamatuju, že jak je květen, musím ženě hodit auto do servisu (i když bych najel za rok míň jak 15 tkm, auto jde na olej stejně), shodou okolností to tak akorát na těch 15 tisíc/rok teď vychází (a jo, auto má taky 30tkm interval na palubáku, takže se ob jeden servis vždy resetne ).