Alfisti - pro místní majitele a skoro majitele

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 3. 2. 2025 21:28

MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 6. 2. 2025 10:24

neuvěřitelně pečlivá implementace hranatého displaye do klasických alfáckých tubusů na rychloměr a otáčkoměr :-)

Dámy a pánové, Alfa Junior :love:
Přílohy
display bizar.jpg
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 2. 2025 10:27

kujore sportývo
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 6. 2. 2025 10:33

To má hezky začleněné Tipo.
Obrázek
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 6. 2. 2025 10:41

to se ve skutečnosti má dělat takto:

Obrázek
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 6. 2. 2025 10:57

Mr. Murphy píše:neuvěřitelně pečlivá implementace hranatého displaye do klasických alfáckých tubusů na rychloměr a otáčkoměr :-)

Dámy a pánové, Alfa Junior :love:

Po italsku no :D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod glider 6. 2. 2025 11:58

Lol Alfa im ***** ne.
Do tubusov daju obdlznik, v ktorom je okruhly budik.

Idioti
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 6. 2. 2025 12:10

koukám to ale bude nějaká levnější verze? tu co tam měl na videu, tak v těch tubusech bylo i něco nacpanýho, ale asi jen podsvícení na té hraně uvnitř :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 2. 2025 12:11

verim ze lepsi verze to maji oblepene cernou elektrikarskou paskou dokola aby ti bylo kulate. jen nevidis stav paliva
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pan Márfy 6. 2. 2025 12:58

MV: mozna tam nejake podsviceni je aby to nevypadalo tak hrozne.... ale tenhle obdelnikovy bazmek maji podle me vsechny verze.

To Tipo vyse to ma cajk na to jaky je to lowcost.
pan Márfy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maincoonsback 6. 2. 2025 13:37

Jako viděl jsem to auto teď v Praze naživo, jelo to za mnou. Nebudu komentovat cenu, display, nic takového, ale když to za mnou jelo a pak mne to předjelo...

Jako. Jednak to na mne působilo mnohem větší než to asi ve skutečnosti je (původně jsme si myslel, že to je snad nějaký facelift Tonale) a jako z venku se mi to fakt líbilo.

Vypadá to jednoznačně v té své třídě nejlíp, nejzajímavěji a rozhodně ne levně. Jako 2008 jako výchozí model bych tomu rozhodně netipoval.

Takže v obecné rovině to vypadá docela dost dobře v reálném provozu a za mne to pravá Alfa je (vzhled).
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod exBURN 6. 2. 2025 13:41

Souhlas. Čistě vzhledově jsem to taky viděl a pěkný. Ale ten display je fakt hnus, navíc na to pořád hledíš.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 6. 2. 2025 14:26

mě to auto taky nevadí, ale ať to stojí v základu nějakých 600 tisíc....
já vidím ceníkový základ za 720 :-) Od Srby mi vyskočí reklama na 650.... budiž, těch 650 je snad jakžtakž v kontextu dnešní doby.... ale prostě tohle auto se potřebuje dostat masově na trh, vrátit Alfu mezi značky, o kterých vůbec někdo uvažuje....
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 6. 2. 2025 14:37

proc mam uvazovat o frantikovi? to si koupim original a nemusim resit ten fejk alfy kdyz je to krom plechu frantik... toto ma prines neco, co je "zajem"?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 6. 2. 2025 15:35

Mr. Murphy píše:mě to auto taky nevadí, ale ať to stojí v základu nějakých 600 tisíc....
já vidím ceníkový základ za 720 :-) Od Srby mi vyskočí reklama na 650.... budiž, těch 650 je snad jakžtakž v kontextu dnešní doby.... ale prostě tohle auto se potřebuje dostat masově na trh, vrátit Alfu mezi značky, o kterých vůbec někdo uvažuje....

Tohle mi přijde jako problém Alfy posledních asi 40 let.
rwd
garážmistr
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka