goes: nikdy me neprestane udivovat chovani lidi, kteri lzou ve vecech, ktere se daji overit behem par minut. Ze jsou to vetsinou primitivni blbecci z diskusi, jejich prispevky casto obsahuji hlasky "XY je *****, YZ rulezzzz" nikoho neprekvapi, kdyz se k nim ale prida i redaktor, je to bida. Takze vytrzeno z diskuse:
2.11.2006 11:12:50 ▪ TECH (62.240.163.xxx) odpovědět
Re: hmmm
A hele GOES nás asi navštívil....
2.11.2006 11:14:39 ▪ Ten z Autorevue (62.168.50.xxx) odpovědět
Re: hmmm
Goes nejsem, jsem "Ten za Autorevue". Jinak ja tu chodim uz pekne dlouho, jen jsem mel vice schovany nick a nikdy s tim nebyly problemy, asi ho zacnu pouzivat znovu a budu uznavany
Tak jak je to s tim lhanim, pane Ondrasiku?
Odkaz na citovanou diskusi je pak zde:
http://www.hondaclub.cz/default.asp?wha ... 1#disStart
Ad "Civic se moc neprodava" - napsal jsem, ze uspech je relativni a dokladoval to na prikladech. Golf sis sem pritahl sam, nechapu, co mas za problem - ty tvrdis, ze je to super, protoze se prodava 4x tolik, ja tvrdim, ze to super neni, protoze se prodava hur, nez VW cekal.
Relativnost uspechu jsem pak (zjevne neuspesne) zkusil nadhodit jeste v narazce na prodeje tebou zminenych znacek mimo Evropu. Zkusim to nadhodit jeste jednou, trochu jasneji: jsou u nas zahranicni firmy neuspesne, kdyz prodaji jen zlomek toho, co Skoda? Je neuspesne BMW, kdyz prodeje 1er nedosahuji prodeju Goflu?