Bohužel jsem si koupil v létě novou vitaru. Problém začal defakto hned

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
metyn píše:goesi neboj, 1 ks není repre vzorek![]()
, navíc to není s cross
, dědek
970ka píše:Určitě bych to reklamoval jako vibrace nového vozu a vůbec by mi nezajímalo,co to dělá a už vůbec bych tam nedával nové brzdy od ATE. Takže ,hoď jim to na hlavu a nejlépe s právníkem a když tak odstoupit od smlouvy. U starýho vozu bych se s tím zabýval,takhle je to na nich. Sral jsem se s tím mockrát.Pokud to dělá jen při brzdění,je to v brzdách,je třeba dát nové,ale origo,ale to je na servisu ,ať si s tím poradí..
goes píše:Ty jsi bracha evla?
Jinak kdes prisel na to ze se na oblozeni nevztahuje zaruka? Vztahuje 2 roky jako na temer vse.
-- 10. 11. 2019 08:48 --metyn píše:goesi neboj, 1 ks není repre vzorek![]()
, navíc to není s cross
, dědek
Tak hlavne neotevirej evlovo vlakno o jeho hjundaji
goes píše:Ty jsi bracha evla?
Jinak kdes prisel na to ze se na oblozeni nevztahuje zaruka? Vztahuje 2 roky jako na temer vse.
-- 10. 11. 2019 08:48 --metyn píše:goesi neboj, 1 ks není repre vzorek![]()
, navíc to není s cross
, dědek
Tak hlavne neotevirej evlovo vlakno o jeho hjundaji
Holepat píše:970ka píše:Určitě bych to reklamoval jako vibrace nového vozu a vůbec by mi nezajímalo,co to dělá a už vůbec bych tam nedával nové brzdy od ATE. Takže ,hoď jim to na hlavu a nejlépe s právníkem a když tak odstoupit od smlouvy. U starýho vozu bych se s tím zabýval,takhle je to na nich. Sral jsem se s tím mockrát.Pokud to dělá jen při brzdění,je to v brzdách,je třeba dát nové,ale origo,ale to je na servisu ,ať si s tím poradí..
Nejhorší je, že ty blbové tenkrát chtěli 10 tisíc za předek. To jsem to auto měl 14 dní. To jsek fakt dát nechtěl, tak jsem si nechal jinde dát novej předek. Bohužel to nepomohlo, tak jsem nechal zkontrolovat i zadei a tam byl ten kotouč úplně vyžranej. Tak jsem dal i zadek novej. Budu to dávat do jiného autorizáku než jsem koupil, protože v emilfrey nemají mojí důvěru, když ani nezkontrolujou celé brzdy.
Nekenieh píše:To je ale nerozum tahat 4x4 allgrip na silnici, nedej bože na dálnici.
Jezdi po polňačkách a lesem... a uvidíš, že si žádných vibrací ani nevšimneš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků