Lexus koutek

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pjotr 2. 9. 2023 06:58

Pokud máš v sobě vyrovnané Jin a jang a jedeš na pohodu tak je to fajn, ale kdybys chtěl trochu vyrazit z apexu tak tyto chutě tě pustí hned po první zatáčce.
Můj příklad, jel jsem s CHR (asi 2 roky starý model a byla to teda 1.8) a v neděli se vracel z chaty domů a při výjezdu z vesnic (ne jen jednou, ale opakovaně) mě předjížděli vodiči, že jsem jako nedostatečně zrychlil. Jasně byla to 1.8. S RAVkou 2.0 se mi to už nestalo, ale stejně jsem se cítil při výjezdu z vesnice tak nějak jako brzda.
pjotr
Nováček

Odeslat příspěvekod majkom 2. 9. 2023 08:03

2.5 litrovy hev od fordu je fakt s ecvt v poho. I na predjizdeni. Jako 2.0 tsi predpokladam ma dynamiku lepsi, ale jak rikam, v 2 tunovem smaxu to jede v poradku. 1.8 od toyoty, to jsem cetl ze je line, 2.0 prej ne, tak nevim:)
majkom
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 9. 2023 08:47

Tak se dohodněte.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod janosik.kopac 4. 9. 2023 20:15

Ja si myslim, ze sme sa dohodli. Kym je zaklad bez elektriky zodpovedajuci tomu autu, je to OK. 3.5V6 v aute ala RX je v poriadku. 2.5l v aute velkosti Toyoty Highlander je uz trapenie. Ale 2.5l v RAV4 este OK.
dochodcovsko-kolotocarsko-taxikarsko-cigansky Wagen + japonska polo-elektricka (E53AMG + RX450hL)
janosik.kopac
Nováček

Odeslat příspěvekod saabik 13. 9. 2023 15:06

Pro info. LBX ceník je k dispozici, objednat auto lze taky. Jediná vada je, že to auto ještě fyzicky vůbec není u dýlera. A ani sám dýler neví kdy auto fyzicky dorazí na salůn. Prý někdy do konce tohoto roku.

Takže lze objednat auto, které člověk ani ještě naživo neviděl. Prodejce pokrčil rameny, že se nedá nic dělat. Snad ten optimistický cení vydrží i na příští rok, protože objednávat auto aniž bych ho fyzicky viděl, to se mi fakt nechce.
saabik
Štamgast

Odeslat příspěvekod yndezit 13. 9. 2023 15:12

Ty o něm fakt uvažuješ? Alpina je málo?
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 13. 9. 2023 15:29

Uvažuju o něm jako náhradu za našeho hybridního yarise.
saabik
Štamgast

Odeslat příspěvekod yndezit 13. 9. 2023 15:36

:hm
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 9. 2023 16:46

saabik píše:Pro info. LBX ceník je k dispozici, objednat auto lze taky. Jediná vada je, že to auto ještě fyzicky vůbec není u dýlera. A ani sám dýler neví kdy auto fyzicky dorazí na salůn. Prý někdy do konce tohoto roku.

Takže lze objednat auto, které člověk ani ještě naživo neviděl. Prodejce pokrčil rameny, že se nedá nic dělat. Snad ten optimistický cení vydrží i na příští rok, protože objednávat auto aniž bych ho fyzicky viděl, to se mi fakt nechce.

to je snad standard u toyoty, ne? :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Marek71 17. 9. 2023 23:21

Tak vypadá to, že moje GS450h asi nepůjde z domu. Resp. ono už z domu odešlo, jezdí v něm dcera. Zrušila svoje auto a toto jsem ji půjčil a hrozně se jí to zalíbilo :-) Tak jsem řekl, ať v tom jezdí, jak dlouho chce. Nebudu to prodávat, dohadovat se s někým na ceně, ať radši slouží v rodině. Půjčil jsem jí to s čistým svědomím, že mu nic není i když má najeto přes 380 tkm, bude v tom vozit i vnučku.

@tslany: Tak zatím si ho nechávám...
Lexus GS 450h Premium 2013
Sony KD-55XE9005 + TV Box X96 (S905X3) + CoreELEC
Onkyo TX-L20D + repro Elac FS 78
Marek71
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 18. 9. 2023 06:51

To už je slušná porce kilometrů.
MELLO
MELLO

Předchozí stránka