Novy ceed v lepsi vybave nez v CR tam vychazi na 300k, co si o tehle inzeratech myslete? Ze by nejaky podfuk, ala levna ojeta auta, s posilanim penez pres Western Union

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
zigi píše:hm, tak to je solidni rozdil 300k vs. 370k v CR. Jen by mne zajimalo, jak se v CR dealer bude tvarit, az tam k nemu clovek s tim autem prijede a bude chtit treba neco reklamovat, jestli ho neposle do Nemecka...
zigi píše:hm, tak to je solidni rozdil 300k vs. 370k v CR. Jen by mne zajimalo, jak se v CR dealer bude tvarit, az tam k nemu clovek s tim autem prijede a bude chtit treba neco reklamovat, jestli ho neposle do Nemecka...
spartak píše:zigi píše:hm, tak to je solidni rozdil 300k vs. 370k v CR. Jen by mne zajimalo, jak se v CR dealer bude tvarit, az tam k nemu clovek s tim autem prijede a bude chtit treba neco reklamovat, jestli ho neposle do Nemecka...
No tak on ten rozdíl zas není takové terno. Jednak 12tis jurků bude asi víc než 300našich, dál pojistky u nich + dražší přihlášení u nás resp. doprava na vozíku taky něco stojí. Záruční servis u nás není problém, horší je, že dávají záruku jen 3 roky a ne 5/7 jako u nás. A to už tu úsporu dost degraduje.:/quote]
,EU-Fahrzeug mit 7 Jahren Garantie,
Radek Ondrášík"o[quote="zigi píše:hm, tak to je solidni rozdil 300k vs. 370k v CR. Jen by mne zajimalo, jak se v CR dealer bude tvarit, az tam k nemu clovek s tim autem prijede a bude chtit treba neco reklamovat, jestli ho neposle do Nemecka...
ladisus píše:Také myslím že to až zas tak výhodné není, v domácím prostředí je dle mého názoru i větší manipulační prostor pro nějakou tu slevu, 20-30 kKc bych řekl že se dá ukecat.e/quote]
ladisus píše:Také myslím že to až zas tak výhodné není, v domácím prostředí je dle mého názoru i větší manipulační prostor pro nějakou tu slevu, 20-30 kKc bych řekl že se dá ukecat.e/quote]
martinV76 píše:ladisus píše:Také myslím že to až zas tak výhodné není, v domácím prostředí je dle mého názoru i větší manipulační prostor pro nějakou tu slevu, 20-30 kKc bych řekl že se dá ukecat.e/quote]
Tak to běž zkusit. Myslím, že s těmi slevami to nebude tak horký.o/quote]
ladisus píše:martinV76 píše:ladisus píše:Také myslím že to až zas tak výhodné není, v domácím prostředí je dle mého názoru i větší manipulační prostor pro nějakou tu slevu, 20-30 kKc bych řekl že se dá ukecat.e/quote]
Tak to běž zkusit. Myslím, že s těmi slevami to nebude tak horký.o/quote]
martinV76: No jako poměrně čerstvý vlastník Ceedu SW jsem to zkusil a nedalo to ani moc práce. Na krátký, který se dělá déle, bych tipoval větší prostor pro slevu....r/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků