Fabia 03 bez koroze
Fabia 04 bez koroze
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Joz píše:Mal som Nexiu rv 96, zacala velmi jemne hrdzaviet v r. 2003, na prahoch dveri, podbehoch a lemoch zadnych blatnikoch, tak som ju osmirgloval, natrel a v r. 2004 som ju predal. Teraz mam Fabiu 2004 a ta zatial nehrdzavie![]()
Tica 96, 97 som videl uz prehrdzavene ako reseto.
Viem ze Daewoo stale nezinkuje a ako budu po 8 rokoch vyzerat sucasne Kalosy a Lacetti nevie povedat nikto.
eMKa Slovensko píše:mam Daewoo Lanos r.2000, hrzda ziadna okrem kapoty kde mam jednu dubku odkamena asi 4 roky a nebolo to este osetrene a po tejto zime sa mi tam objavila hrdza. ako je mozne ze sa objavila az teraz neviem...
totalschade píše:eMKa Slovensko píše:mam Daewoo Lanos r.2000, hrzda ziadna okrem kapoty kde mam jednu dubku odkamena asi 4 roky a nebolo to este osetrene a po tejto zime sa mi tam objavila hrdza. ako je mozne ze sa objavila az teraz neviem...
jestli ono ti to nezaclo korodovat.
jinak hodne stesti s kadetem z osmdesatych let.
JoKo_ píše:urcite hrdzveuju menej ako konkurencne vyrobky jednej automobilky z europy.
skus sa prejst po sidlisku a pozriet sa kolko korejcov uvidis hrdzavych...
Marek_Km píše:to ITTI:
Možná sám nemáš na auto, možná jo, já Ceeda v plné výbavě vlastním a jsem spokojený. Že se na forech sem tam objeví nějaký úsměvný příspěvek se nedá zabránit.
K tomu prvnímu mám odpověď tady:
http://img441.imageshack.us/my.php?imag ... ardgm0.jpg
a pokud nevěříš, tak se zeptej někde jinde, já to okopíroval z podrobného prospektu, takže buď je chyba v něm a nebo v Tobě. To druhé o tom čipování jsem nenašel.
S pozdravem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků