Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Mr. Murphy píše:můžu tě uklidnit že firma na kterou jsem to kupovatl ročně jen na dani ze zisku odvede tak 3mio takže chudáci jsou na ní určitě v plusu Mimochodem letos zvedli daň ze zisku o 2% takže těch 200 tisíc téhle dotace si stát obratem vezme zpět
Jinak teď jsem uklízel letní pneu a jsou to 17" Conti EcoContact, což je pěkné že na mě nešetřili
No a našel jsem první vážnější nedostatek (po konzultaci s prodejcem) - není žádná možnost dostat na dotykáč rychlou volbu telefonního čísla. Škodovka má prostě na displayi 5 kontaktů, ťuknu a volám. Tady ani náhodou a listuju v menu. Vzhledem k tomu že přes telefon otvírám denně bránu je to celkem napikaču. Co už.
Goesson píše:Mr. Murphy píše:můžu tě uklidnit že firma na kterou jsem to kupovatl ročně jen na dani ze zisku odvede tak 3mio takže chudáci jsou na ní určitě v plusu Mimochodem letos zvedli daň ze zisku o 2% takže těch 200 tisíc téhle dotace si stát obratem vezme zpět
Jinak teď jsem uklízel letní pneu a jsou to 17" Conti EcoContact, což je pěkné že na mě nešetřili
No a našel jsem první vážnější nedostatek (po konzultaci s prodejcem) - není žádná možnost dostat na dotykáč rychlou volbu telefonního čísla. Škodovka má prostě na displayi 5 kontaktů, ťuknu a volám. Tady ani náhodou a listuju v menu. Vzhledem k tomu že přes telefon otvírám denně bránu je to celkem napikaču. Co už.
3 m na dani z prijmi zaplati kde jaky kapku uspesnejsi zamestnanec. natoz firma…
MELLO píše:To platím i já a to je co říct.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků