Niro EV (2024) - reál dojmy a provoz

Chevrolet, Hyundai, Kia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod glider 27. 11. 2024 16:25

Ze ta to bavi
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Tomas B 27. 11. 2024 16:44

někdy jo, někdy ne.....záleží
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 27. 11. 2024 16:58

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 11. 2024 18:24

Mr. Murphy píše:můžu tě uklidnit že firma na kterou jsem to kupovatl ročně jen na dani ze zisku odvede tak 3mio takže chudáci jsou na ní určitě v plusu ;-) Mimochodem letos zvedli daň ze zisku o 2% takže těch 200 tisíc téhle dotace si stát obratem vezme zpět :-)

Jinak teď jsem uklízel letní pneu a jsou to 17" Conti EcoContact, což je pěkné že na mě nešetřili

No a našel jsem první vážnější nedostatek (po konzultaci s prodejcem) - není žádná možnost dostat na dotykáč rychlou volbu telefonního čísla. Škodovka má prostě na displayi 5 kontaktů, ťuknu a volám. Tady ani náhodou a listuju v menu. Vzhledem k tomu že přes telefon otvírám denně bránu je to celkem napikaču. Co už.

3 m na dani z prijmi zaplati kde jaky kapku uspesnejsi zamestnanec. natoz firma…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 27. 11. 2024 18:43

To platím i já a to je co říct.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 11. 2024 19:22

mel sem namysli za rok. ne za zivot mello
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 27. 11. 2024 19:24

:-))
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 27. 11. 2024 19:31

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 27. 11. 2024 19:50

***** :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 27. 11. 2024 20:01

Goesson píše:
Mr. Murphy píše:můžu tě uklidnit že firma na kterou jsem to kupovatl ročně jen na dani ze zisku odvede tak 3mio takže chudáci jsou na ní určitě v plusu ;-) Mimochodem letos zvedli daň ze zisku o 2% takže těch 200 tisíc téhle dotace si stát obratem vezme zpět :-)

Jinak teď jsem uklízel letní pneu a jsou to 17" Conti EcoContact, což je pěkné že na mě nešetřili

No a našel jsem první vážnější nedostatek (po konzultaci s prodejcem) - není žádná možnost dostat na dotykáč rychlou volbu telefonního čísla. Škodovka má prostě na displayi 5 kontaktů, ťuknu a volám. Tady ani náhodou a listuju v menu. Vzhledem k tomu že přes telefon otvírám denně bránu je to celkem napikaču. Co už.

3 m na dani z prijmi zaplati kde jaky kapku uspesnejsi zamestnanec. natoz firma…

např. skladník ve šroubárně
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 11. 2024 20:03

pokud bude kapku uspesnejsi tak jo
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 27. 11. 2024 20:12

MELLO píše:To platím i já a to je co říct.

A navic spotrebni dan na chlast jeste zvednou pristi rok, to uz bude skoro ctyrka :P
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 27. 11. 2024 20:23

Já piju tiché víno, takže nic.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod puk123 27. 11. 2024 20:41

Jsem myslel, že to jsou ČB fotky, nejdřív. ;-) V barevnějším prostředí by to vyniklo víc. Venek je trochu na půl cesty k nejnovějším modelům, ale dobré, kola ze stejného těsta. Vnitřek se mi líbí moc. Tam je na barvičky displej. Tak ať slouží lidu.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 2. 12. 2024 13:54

tak jsem jako nováček v elektromobilitě dnes pokročil instalací wallboxu.... správcovská firma areálu kde sídlíme to udělala tak že to jako funguje, ale vypadá to hrozně (na špinavé betonové zdi, jdou vidět ty přívodní kabely k tomu atd).

No co se dá dělat.... :-)

wallbox mám viz odkaz, za pár šupů, triviální, ani asi nemá appku, ale to je mi jedno. Prostě zastrčím kabel do auta, pípnu kartou co k tomu wallboxu byla a nabíjí to.... spokojenost. Kára se nabije za 5 hodin což mi bohatě stačí (platím nějakých 7 Kč za kwh nebo kolik.... přes ulici mám komerční rychlonabíječku, ta mi to nabije za 45 minut kdyby bylo nejhůř.... ale tam se platí 15....)

https://www.autonabijeni.cz/nabijeci-st ... 9YQAvD_BwE
Mr. Murphy
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka