Kia XCEED

Chevrolet, Hyundai, Kia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 30. 9. 2024 15:36

u amiku neslo o to, ze by ta auta nebrzdila, ale o to, ze dementi neumeli vyradit do N a zmacknout brzdu...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 30. 9. 2024 15:38

To je možný, už si tu kauzu vybavuju jen mlhavě, ale myslím, že ti bořiči argumentovali tím, že "auto nebrzdilo". Tak jsem si říkal, že je to třeba zas nějaká související nanny buzerace.
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 30. 9. 2024 15:39

tak bud rad, ze se neinspirovali u toho mega pruseru tojoty, kdy se uvolnovaly koberecky a blokovalo to plynovy pedal, ze nemusis pokazde vyndat a zandat koberecky
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 30. 9. 2024 15:56

:D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Pierr3 30. 9. 2024 16:53

exBURN píše:Tak když vyloučíme nesmyslné výkřiky typu “bufík je kravina”

To je ale fakt, se kterým nic nenaděláš :D
Pierr3
Inventář

Odeslat příspěvekod impact 30. 9. 2024 17:29

Je to stejný u Hyundaie. Auto chce mít jistotu, že funguje brzdovej spínač.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod maincoonsback 30. 9. 2024 18:32

Mám s oběma najeto 50 tis. a ještě jsem si neracil všimnout. Zajímavý.

Ale jedné věci jsem si všiml a je to věc poměrně co mne prudi a to je ten fakt, že se neaktivují parkovací senzory jinak než zařazením zpátečky (a nebo můžeš knoflíkem).

Přijde mi, že u jiných aut se to aktivovalo samo i při podkroceni nastavené rychlosti. Docela dost jsem s tím bojoval při parkování u zdi, kdy jsem málem do nějaké cukl, když jsem myslel, že mne na to pipaky upozorní.

Ne tak u Hacka. Tam buď musíš znlacknout tlačí a nebo zařadit zpátečku, pak se teprve aktivuji všechny park. Senzory.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 30. 9. 2024 18:51

Já si teda u i30 v menu nastavil, aby se mi přední automaticky aktivovaly v malé rychlosti a zadní po zařazení zpátečky. Takže občas pípá i v koloně, když se na někoho moc lísám. ;)
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod maincoonsback 30. 9. 2024 20:01

No vidíš. Ono je možný, že v I30 to tak nastavené mám, ale u Tucsona jsem se až tak hluboko do menu nedostal...
:-)
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránka