Hyundai i30 2017

Chevrolet, Hyundai, Kia

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod impact 14. 9. 2023 08:28

maincoonsback píše:Ty obaly se tak dělají.
Jen to vyžaduje serviska, co to umístění pak dodrží... asi to bývá někdy problém.

Jj, naposled jsem to viděl v autorizáku Škoda, kde i pneu popíšou. V Hyundai to neřeší.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod NoSwearek 14. 9. 2023 08:29

A není ta třída spíš jedno, než že není, protože reálně aplikovatelný to v mnoha případech není :D
258 kobyl...
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod maincoonsback 14. 9. 2023 08:31

To je další faktor... ale to už jsem sem nechtel motat. Je to prostě v dnešní době kus od kusu, je v tom chaos a je asi zbytečně se v tom motat .

Prostě pro Goesse jsou to rozdíl tří tříd, on neumí počítat, já s tím problém nemám. Když mu to udělá radost.

Mne spíš překvapilo, jak v rámci toho, aby mu ty počty vyšly použil auta od třech značek /VW, škoda, Hyundai/ s rozdílem po cca 10 cm... k tomu splantal staré generace, nové generace ..

To se mi líbilo a to mne vlastně donutilo reagovat, protože to bylo potřeba ocenit. To byla invence jak krava...

Já bych třeba prizemne vždy demonstroval třídy apson v rámci jedné značky, nebo aspoň jednoho koncernu...

Ne tak Goes... mohl z toho vytvořit i 15 tříd, kdyby vzal třeba všechny auta světa a poskládal je za sebe po 1 cm. Ale to už by asi dalo hodně práce .

Ale věřím že v rámci jeho trolli činnosti by to dál.

Je to miláček.

-- 14. 9. 2023 08:35 --

NoSwearek píše:A není ta třída spíš jedno, než že není, protože reálně aplikovatelný to v mnoha případech není :D

Btw.
S těma obalama na kola si mne motivoval. Objednal jsem dvě sady. Vždycky to v pneuservisu lezi a já mám pak nervy že to bude odrané... za mne super.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 9. 2023 08:44

maincoonsback píše:No jo. Tak pokud je Mello Tuscon o dvě třídy větší auto než Ateca /touto optikou, protože mezi nemá je taky víc než 15 cm/, tak s tím nemám problém.

Pokud vím, tak třídy budou tak nějak... aplikují to na VW.

Tiguan, Tiguan Allspace, což je protažený Tiguan, alias KODIAQ. A pak je pokud vím Turek.

U Hyundai je to Tuscon a pak Santa Fe, která v nové generaci narostla taky až skoro na 4,9 m jako ten Turek. Nic mezi tím není. To že je mezi těma autama celkem skok je pravda, stejne tak jako je pravda, že Tuscon je prostě větší než Tiguan /alias Ateca, alias Karoq/, ale zase menší než Tiguan Allspace... je mezi nema...

Já tam teda tři třídy nevidím ani náhodou, jen prostě každá další generace prostě vyroste, což se stalo Turkovi, stálo se to Santa Fe a nejspíš se to stane i nové generaci Tusconu a Tiguanu /ten už je myslím i na světě/.

Ona je teda spíš otázka, jestli si někdo spíš nespletl Tuscon s Konou, ale jaksi vlastně ani nevím, proč na tuhle kravinu reaguji...

Ty tridy se doplnily, proste nyni mezi Tucsonem a Santa Fe je ta drida cosi vetsich modelu ala Kodiak, Allspace apod. tam Hyundai nic nema. A nad santa fe jsou pak ti turci a Q7... apod.

Takze pokud je Tucon - nic - Santa Fe - Turek tak holt mezi tucsonem a turkem je to rozdil 3 trid.
Goesson
Inventář

Odeslat příspěvekod garážmistr 14. 9. 2023 08:48

maincoonsback píše:
Prostě pro Goesse jsou to rozdíl tří tříd, on neumí počítat, já s tím problém nemám. Když mu to udělá radost.

Mne spíš překvapilo, jak v rámci toho, aby mu ty počty vyšly použil auta od třech značek /VW, škoda, Hyundai/ s rozdílem po cca 10 cm... k tomu splantal staré generace, nové generace ..

To se mi líbilo a to mne vlastně donutilo reagovat, protože to bylo potřeba ocenit. To byla invence jak krava...

Já bych třeba prizemne vždy demonstroval třídy apson v rámci jedné značky, nebo aspoň jednoho koncernu...

Ne tak Goes... mohl z toho vytvořit i 15 tříd, kdyby vzal třeba všechny auta světa a poskládal je za sebe po 1 cm. Ale to už by asi dalo hodně práce .

Je to miláček.

No vidíš a teď se můžeme začít bavit, jestli ho kreativita někam přivedla a jak moc je v životě úspěšnej.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 14. 9. 2023 08:53

Jako málokdo umí to co on. Sníst třeba 3kg jídla a ***** 10 kg hoven a i přes to nezhubnout. :D :D :D
258 kobyl...
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod m_tsch 14. 9. 2023 08:55

:D
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 9. 2023 08:56

impact píše:
MELLO píše:
NoSwearek píše:Tak i Kundaj uz ma pripraveny veci na zimu. Dekuji sympatakovi z Plzne za hezky kola a rychlou akci.

Taky mám takový obaly na kola.

Líbí se mi, jak jsou popsaný, které kolo kam patří.

Jj
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 14. 9. 2023 09:42

garážmistr píše:
maincoonsback píše:

Je to miláček.

No vidíš a teď se můžeme začít bavit, jestli ho kreativita někam přivedla a jak moc je v životě úspěšnej.

To mu nikdo nebere.
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránka