Levné zimní pneu z Hypernovy.

Jaké pneumatiky a kola na auto?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 4. 10. 2006 20:22

Snail píše:
Petr.kkk píše:Ve předu Contimental EC3,vzadu bídné Matador MP8.A zimní ve předu Global Winter a vzadu Mabor Winter Jet /quote]

A už někoho napadlo, že auto má 4 kola a tudíž je lepší koupit rovnou 4 pneumatiky? Mr. Greenr/quote]
Stalo se to shodou náhod.Postupně se upraví :D
Petr.kkk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jintaj 4. 10. 2006 20:25

Marc159 píše:Na všem se dá ušetřit, ale brzdy a gumy z toho vyjímám. Tam to fakt nemá cenu.
Jintaj
Fanatik roku 2008

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 4. 10. 2006 20:30

Dobrý řidič se pozná podle toho, že se chová podle následujícího paragrafu, tam je prostě úplně všechno obsaženo:

§ 4 zák. č. 361/2000 Sb.
Povinnosti účastníka provozu na pozemních komunikacích
Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen
a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace,1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu,
b) řídit se pravidly provozu na pozemních komunikacích upravenými tímto zákonem, pokyny policisty, pokyny osob oprávněných k řízení provozu na pozemních komunikacích podle § 75 odst. 5, 8 a 9 a zastavování vozidel podle § 79 odst. 1 a pokyny osob, o nichž to stanoví zvláštní právní předpis,5) vydanými k zajištění bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích,
c) řídit se světelnými, případně i doprovodnými akustickými signály, dopravními značkami, dopravními zařízeními a zařízeními pro provozní informace.

8) 8) 8)
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jintaj 4. 10. 2006 20:42

osobne píše:Dobrý řidič se pozná podle toho, že se chová podle následujícího paragrafu, tam je prostě úplně všechno obsaženo:

ocolor=blue]§ 4 zák. č. 361/2000 Sb.
Povinnosti účastníka provozu na pozemních komunikacích
Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen
a) chovat se b]ohleduplně a ukázněně
Jintaj
Fanatik roku 2008

Odeslat příspěvekod fabka2004 4. 10. 2006 21:11

Jintaj píše:Zimní pneumatika dosáhne optimálních vlastností až teprve po ujetí cca 500 km. pozor2 /quote]

To kazda pneu, nielen zimna pozor2
fabka2004
Servismen

Odeslat příspěvekod fabka2004 4. 10. 2006 21:15

Snail píše:
A už někoho napadlo, že auto má 4 kola a tudíž je lepší koupit rovnou 4 pneumatiky? Mr. Greenr/quote]

waw rychle si to patentuj :cry:
fabka2004
Servismen

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 4. 10. 2006 21:35

Jintaj píše:Tohle mě vždycinky dojme, jak se náš milovaný státní moloch stará o to, abychom si náhodou něco nerozbili a pokud ano, tak nás za to přísně potrestá...ale tak je to správné, tak to má byt! :Pu/quote]

Tomu se říká výchova nezbedníků.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jintaj 4. 10. 2006 21:36

osobne píše:
Jintaj píše:Tohle mě vždycinky dojme, jak se náš milovaný státní moloch stará o to, abychom si náhodou něco nerozbili a pokud ano, tak nás za to přísně potrestá...ale tak je to správné, tak to má byt! :Pu/quote]

Tomu se říká výchova nezbedníků.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green /quote]

Nebo imbecilní zákon. :|
Jintaj
Fanatik roku 2008

Odeslat příspěvekod Snail 4. 10. 2006 21:40

levné pneu z hyper.... po prvním mrazu

Obrázek
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod Jintaj 4. 10. 2006 21:54

Podle toho vzorku se jedná spíš o pneu na míchačku nebo stavební kolečko :)
Jintaj
Fanatik roku 2008

Odeslat příspěvekod JardaB 4. 10. 2006 22:16

Treba s tim koleckem prekrocil rychlostni limit ;-)
JardaB
Inventář

Odeslat příspěvekod deimos9 6. 10. 2006 16:04

1zdavu píše:
deimos9 píše:To, ze su dva roky stare nema podla testov takmer ziaden vplyv na ich kvalitu (na to su ovela citlivejsie povedzme zavodne gumy) Navyse mohli byt v sklade u vyrobcu/distributora, kde sa skladuju spravne

1zdavu píše:Dal by som si pri nakupe pozor na jednu vec a to mesiac a rok vyroby. Minule som pri akcii v jednom hypaci zaznamenal aj 2 roky stare pneu zamiesane medzi tohorocne.
Nie ze by slo o velky rozdiel, ale obaval by som sa skor sposobu skladovania pocas toho obdobia a ako niekto spomina vyssie z toho vyplyvajuceho problemu ich "ulezania" a nasledneho vplyvu na jazdne vlastnosti.

Asi srandujes. :D Vyrobca/distributor bude posuvat dalej nove dodavky pneumatik a stare dodavky spravne skladovat a obchadzat na sklade 2 roky? To snad nemyslis vazne. pozor2 Alebo vari ano? :hm

Nie nesrandujem, preco? :wink: Spravne sa skladuje vsetky, nielen stare/nove. Na tom, ze su na sklade dva roky nie je vobec nic divne, ak ide o starsiu generaciu a nepopularny rozmer... Ak sa nemylim, tak sa nijak zamerne nevyskladnuju naprv starsie gumy. A ak su velmi stare, tak sa z toho skladu nedostanu vobec.
deimos9
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 10. 10. 2006 13:56

Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod imaster 10. 10. 2006 19:51

Je třeba si přečíst i diskusi pod článkem na idnes.
Peugeot 206 1.1i rv. 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 11. 10. 2006 05:13

imaster píše:Je třeba si přečíst i diskusi pod článkem na idnes.i/quote]

Tak, tak.
:tleskani :tleskani :tleskani
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka