Firma pro dovoz ojetiny

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod z142 16. 7. 2006 19:49

Máte někdo dobrou/špatnou zkušenost s firmami dovážejícími ojetiny? Např. Rakar, EuroCAR, Luksan... Kterou byste mohli s klidným svědomím doporučit?

Potřebuju už vyměnit mojí 11 let starou limousine za něco novějšího, tak od r.v. 2003.

díky
z142
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 16. 7. 2006 20:08

ja mam spatnou zkusenost s EuroCar .. jsou to 3 roky a neco .. koupil sem od nich nehavarovany vuz, malo jety, super spolehlivy vuz ..

no a brzo se zacal ****,.. najezd km byl mozna 2x takovy nez uvadeli, auto bylo havarovane, a auto nemelo ABS - jak bylo uvadeno ve smlouve.

nicmene je pravda, ze auto bylo u nich prodavane pres komisi..takze tezko rict do jake miry za to muze/nemuze bazar :)

dalsi problem byl, ze sem mel auto na leasing, takze sem se nemohl soudit :)

kazdopadne urcite kdyz kupovat auto ze zahranici .. tak jeste v rozbitem stavu, aby clovek videl, jak auto vypada pred .. a mel dokumenty z bazaru v zahranici ...

u nas uz ti to stoci, nekdo to treba ne moc dobre opravi - protoze se tim zivi :) a o co vic to ojebe, o to vic vydela :)

proste clovek si musi dat poroz.. ale urcite radeji koupit auto v D nez u nas v "beznem" bazaru
Blbce který mlčí lidé považují za moudrého, protože nemele blbosti
300hp .. life is good again
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Ota 16. 7. 2006 21:33

Kamarad ma auto od Rakaru a byl s koupi spokojenej.
Ota
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod CHiP 16. 7. 2006 21:58

Podle mě nejlepší je, když firma tam kupce odveze, ten si vybere, auto kopí, auto mu je dovezeno a ať se stará :D
Když si nic nevybere, zaplatí cestu tam a zpátky :)
Ukončenej sen,poraženej kmen,mračna písek pláč a bezmoc v pozadí. Dřeš se jako vůl a pot se mění v sůl,špínu smrad to znáš,každýho odradí. A tak se trochu snaž,cenu všeho znáš,v bídě přeci chcípnout nikdo netouží,však to říkají ti,zpychlí haranti ...
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod TomZ 16. 7. 2006 23:45

2Chip: Souhlas.. nebo staci vzit s sebou cloveka co rozumi autum a uz vi co a jak ohledne koupe v D a neco tomu cloveku za to dat..
Multi-tasking kills!
Bez zklámání si nevychutnáš vítězství.
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
TomZ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod marepa 17. 7. 2006 08:16

njn..ale kdyz takoveho cloveka nemam ?? nebo ten clovek nema cas se mnou jet?? .. to je pak tezky..a pak prave by clovek ocenil, aby to ta firma dovezla sama :hm
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Ota 17. 7. 2006 08:29

Vyhoda dovozu firmou je, ze to neni zavazne. Takze pokud dovezou vrak, tak jim ho necham. Zalohu predem bych nikdy nedal, nejsem magor. Aspon Rakar a Autopartner.cz takhle funguji.
Ota
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod z142 17. 7. 2006 21:08

Jde o to, že já autům moc nerozumím (respektive vím, kde se do toho leje olej, voda, benzín, jak se mění žárovka, kolo a vrcholem je výměna svíčky;) . Takže potřebuju nějakou SOLIDNÍ firmu, která se vyzná a přiveze mi SOLIDNÍ ojetinu (tzn. nebouranou, nekradenou, nestočené tacho, řádný servis,...).
z142
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 17. 7. 2006 21:37

z142 píše: (tzn. nebouranou, nekradenou, nestočené tacho, řádný servis,...)../quote]

A nechceš toho trochu moc? Mr. Green
HondaMan, 25. 6. 2010 09:39 : Protože od doby co tu nešéfuje Deli to jde celé do (_!_)
8) 8) :-D
Deli
Veterán

Odeslat příspěvekod Ota 17. 7. 2006 22:16

z142: Takova ojetina celkem neni problem, ale rozhodne neni levna, s tim pocitej.
Ota
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod z142 18. 7. 2006 06:31

Ota píše:z142: Takova ojetina celkem neni problem, ale rozhodne neni levna, s tim pocitej.

S tím počítám. Mám na to připravených cca. 250 tkč. Ale nerad bych zjistil, že jsem vysypal 250 tkč za šrot. Proto potřebuji firmu, která má slušné reference.
z142
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 18. 7. 2006 06:40

No a co zhruba to ma za 250tKc byt? Na 3 roky stare vybavene auto stredni tridy to IMHO neni moc, aby splnovalo vsechny uvedene pozadavky...
JardaB
Inventář

Odeslat příspěvekod marepa 18. 7. 2006 10:32

no 250t Kc rozhodne neni moc na 3 roky stare auto stredni tridy .. ja mam na 3 roky stare auto stredni tridy pripravenych pul mega :)

jako 5 roku stare auto za ty prachy bude uz slusne..ale 3 roky :hm
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod z142 19. 7. 2006 08:21

JardaB píše:No a co zhruba to ma za 250tKc byt? Na 3 roky stare vybavene auto stredni tridy to IMHO neni moc, aby splnovalo vsechny uvedene pozadavky...

Neco jako fabka, kombi, benzín, klima, ABS, 2x airbag, nebourané, pravidelný servis. Opravdu nejsem snad tak moc náročný, ne? ;)

Nyní mám 10 let starou feldu BMM, takže v podstatě cokoli jiného bude jako kočár. Když jsem vyměnil po fakultě Š110 za feldu, měl jsem stejný pocit :D
z142
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 19. 7. 2006 09:42

no fabia neni stredni trida, .. a jsou predrazene, takze se do 250tkc podle mne nevlezes ;)
marepa
Inventář

Další stránka