Detektory policejních radarů

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mr_nitroz 11. 11. 2006 12:52

Driv jak za rok to tu urcite nebude a potom si bud koupim novy RD nebo Cyberdyne zacne detektory koupene u nich updatovat za uplatu aby fungovali na tuto frekvenci.
Stejne si myslim ze ramery se kupovat budou dal a taky ty co uz maji nevyhodi do kose.
mr_nitroz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sekáč 11. 11. 2006 14:07

Tak nějak nechápu smysl toho měření zezadu, vždyť stejně všechna ta auta řídí osoba blízká... Mr. Green
http://galerie.autorevue.cz/data/500/medium/radar_08.jpg
Sekáč
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Marc159 11. 11. 2006 14:16

osobne píše:
mr_nitroz píše:osobne: hele kdybys aspon pred tim tvojim postovanim zvastu, ktere zacinaji byt uz trochu off topic a vykrikovanim ze tento detektor je zatim nedetekovatelny, precetl celou tuto diskuzi, zjistil bys ze pokud toto cinske heblo chceme detekovat, je treba u ceskych verzich RD vypnou Ka narrow a zapnout cele Ka pasmo. U US verzich zadne Ka narrow pasmo neni, cili neni treba nic vypinat.


Jenže když si vypneš Ka Narrow, tak zase nemůžeš spolehlivě detekovat české ramery, která měří právě v tomto pásmu.
pozor2 pozor2 pozor2 /quote]

Je třeba kromě psaní také občas něco číst. Ka Narrow znamená ZÚŽENÉ Ka pásmo. Pokud máš tedy zapnuté Ka pásmo, tak to obsahuje i tzv. Ka narrow. pozor2 pozor2 pozor2
Marc159
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond007 11. 11. 2006 14:24

osobne:prosimte, omez sve prispevky do tohoto tematu jen na to nejnutnejsi, abysme zase nemuseli pristoupit k nejakym razantnejsim krokum, dekuji ;)
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod x2005 11. 11. 2006 16:53

Již před BANem několikrát růžovoučký grafoman laskavě na tento radar upozornil a to včetně včetně obrázků. Jak už několik lidí dříve psalo, jedná se o zařízení, které mimo pana Humla prodává seriozní obchodník Alibaba.com http://www.alibaba.com/catalog/10427815 ... Radar.html a je to čínský výrobek. Popis na stránkách výrobce http://www.ldchina.cn/En_ArticleShow.asp?ArticleID=101. Použitá frekvence 35.1±0.1 GHz. Jelikož to není v rámci Ka Narrow CZ/EUR (34.0, 34.3, 34,7) ani Ka Narrow USA (33.8, 34.7, 35.5 GHz) bude po schvánení a uvedení takového zařízení v reálný provoz nutné přeponout na Ka Superwide. To bude znamenat problémy s detekcí českých Ramerů pro jejich nižší výkon a problém s potalčením frekvencí pod 34,0 viz http://www.antiradar.com/novinky/main.p ... m&sel_id=1. Pokud by k zavedení 35,1 došlo, můžeme se jen dohadovat, zda Cyberdyne (nebo někdo jiný) zavede tuto frekvenci v rámci CZ úpravy do českého KA Narrow.

K obrázkům: jedno bude přenosná radarová hlava (to kulaté na kapotě) a druhé přisvícení IR diodami pro práci za špatných světelných podmínek (to hranaté na kapotě - možná i jako náhrada blesku).

Ta "magická" modrá fabia na 162. km D1 směr Praha v křoví je detekovatelná pokud vysílá a vysílá na schválené frekvenci. Vyzkoušeno s 960CZ, 945CZ a 965CZ. Umístění je z hlediska detekce problematické a navíc se nedá vyloučit, že občas obsluha měří "podle oka" a i dokonce, že se tam někdy pan Huml s jeho čínským výrobkem objevil.

Většina z výše uvedeného zde byla několikrát diskutována a jsou to věci snadno dohledatelné na internetu (např. http://www.google.com). Takže nevím, proč tady zase někdo otravuje fórum zbytečnými poznámkami jen aby honil počet příspěvků.

Nevím, jestli někomu ten člověk tady chyběl, ale mě teda ne. Vzkazuji: "Neděkujem, odejděte!"

P.S.: Myslím, že ten OT by zasloužil promazat.....
Nyní: 965CZ+995CZ+V1R+975eCZ+rx65e2
Dříve: V1 v3.856/58/61/63;Target 550 v5.2, 945CZ, 960CZ v5.6, 890CZ;STi;rx65e;975cz;rx65new;955US;rx65old.
Asus MyPal 639 + TomTom 6 + iGO 2006 Plus + POI.CZ
Radary.cz přes SMS a WAP.
YAESU FT-60E, ELIX K-22
x2005
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 11. 11. 2006 17:10

osobne píše:Bond007: Čím to je, že mě zde tentokrát ještě nikdo nesmazal mé příspěvky? Zveřejnění nového typu měřícího zařízení, které nedokáže detekovat žádný zde v současné době prodávaný antiradar přeci docela dost zasáhne do byznysu Abela a dalších zde přispívajících prodejců antiradarů a budou se proto zákonitě domáhat smazátí těchto příspěvků. První stížnosti na tyto mé příspěvky jsou již určitě na cestě k nějakému vrchnímu adminovi nebo spřízněnému moderátorovi "ace2". Nevěřim tomu, že by si Abel nechránil žárlivě svůj byznys, proti všem nepříznivým okolnostem za každou cenu.
:hm :hm :hmm/quote]


Jenze mne nevadi konkurence a nepriznive okolnosti, ale debilni prispevky, ktere nemaji zadnou informacni hodnotu a kritika CZ verzi za kazdou cenu bez realnych zkusenosti nebo relevantnich informaci o teto problematice. Rovnez tak neustale nekolikanasobne vnorene citace a trojite smajliky dokazou rozhodit celou diskuzi a vyvolat nevoli u ostatnich diskutujicich.

Prispevky s realnou informacni hodnotou mne nevadi, byt maji na prvni pohled neprijemny obsah, protoze diky nim se mohu na pripadnou komplikaci predem pripravit a vymyslet reseni na zmirneni nepriznivych dopadu, popripade ji vyuzit ve svuj prospech.
Tohle je i nejpravdepodobnejsi scenar hrozby noveho typu radaru v CR, kdy lze predpokladat, ze dany radar se v CR neprosadi nebo nedozna vetsiho rozsireni, takze bit na poplach je jeste brzo a zbytecne.
V opacnem pripade postaci docasne aktivovat Ka wide pasmo a detektor co nejdrive upgradovat novym firmwarem, ktery bude mit 3. frekvenci v Ka narrow 34.7 GHz posunutou na 35.10 GHz, cimz se CZ verze opet ziska naskok pred konkurencnimi produkty. 8)

PS: Technicke podrobnosti typu jak, kdy a za kolik ted jeste nejsou zname a aktualni, takze je to zbytecne timto stylem dale pitvat.
Antiradary BEL
Servismen
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod turboleon 11. 11. 2006 17:16

Abel: moje slova...... 8)
turboleon
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 11. 11. 2006 17:38

x2005: Ja bych to tak cerne nevidel a s tim promazanim tolik nepospichal, Osobne ani netusi, jake cenne obchodni informace
tady pousti, viz:

osobne píše:Neboj, až se dočkáme schválení od příslušného úřadu, tak PČR vypíše nové výběrové řízení na radary (původní bylo z nějakého důvodu zrušeno - hádaj jakého) a vzhledem k ceně a i jiným výhodám nakoupí právě toto zařízení. Standa Huml už to má dávno ošéfované, je to pouze otázka času.
:D :D :Dg/quote]


Kdo to tady pravidelne cte, tak vi, jak je to se zavadenim laserovych mericu v PCR, ktere firmy na tom maji eminentni zajem, jak funguje v CR lobbing a pod., tudiz je zrejme, ze situace pro ridice neni tak cerna, jak se zda a jsou mozne jenom 2. varianty, jedna lepsi nez druha:

- puvodni ucastnici tendru novou konkurenci na zaklade solidnich dukazu napadnou a prokazou nedovoleny lobbing a jine techtle - mechtle pri zruseni puvodniho tendru nebo vyhlaseni vysledku tendru noveho, takze dosahnou trestne stihani nebo aspon kompromitaci uvedene firmy a budou vybrany laserove merice. Pro ridice se tim moc nezmeni, lasery pri mereni moc pohodlne nejsou, stejne je jiz pouzivaji MP, CZ detektory budou i nadale BEST OF a proti laserum budou muset ridici pouzit jinou alternativu - jammer, Veil a pod.

- PCR nakoupi uvedeny radar a laserove merice tak prestanou byt na poradu dne, coz ridicum umozni LEGALNE pouzivat jammery proti MP. CZ detektory se docasne prepnou do Ka wide, cimz se sice zvysi riziko zmereni Ramerem pri frekvencich mensich nez 34.00 GHz, ale se plne pokryje nove uvedeny radar, pak se urychlene vyvine novy firmware, ktery bude mit 35.10 GHz namisto soucasnych 34.70 Ghz a ten se bude standardne davat do novych detektoru. Starsi bude mozne upgradovat zdarma nebo za nejakou rozumnou castku. Ve vysledku zvysi prodej jak CZ detektoru, tak i jammeru a ridici ziskaji skoro 100% ochranu pred merenim rychlosti bez rizika 100.000 Kc pokuty za laserovy jammer. :tleskani

PS: Osobne (fuj) preferuji 2. variantu, ktera zvysi zisky prodejcum antiradaru a poskytne lepsi ochranu ridicum proti zmereni! :P
Antiradary BEL
Servismen
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod turboleon 11. 11. 2006 17:48

Abel: no jestli je dobrý tady tyto varianty pouštět - co když to osobně práskne svému kamošovi Standovi a ten se podle toho zařídí.... :P
turboleon
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 11. 11. 2006 17:57

turboleon: A co zaridi? Jestli bude platit dobra varianta nebo ta jeste lepsi? Mr. Green Tady neni spatna varianta, jenom ta dobra a jeste lepsi.
Musim Osobne podekovat za kvalitni a vcasnou informaci, urcite vyhledavanim stravil dost casu, ale vysledek stoji za to. Je to fakt kamarad. :tleskani Mr. Green

PS: Zrovna se resi FW pro novy HW u 965, takze to mozna zrovna pujde bez vetsi namahy zahrnout do noveho FW. To by byla bomba reklama: "Nase CZ detektory jsou jiz v predstihu pripravene na budouci radary!" :tleskani
Antiradary BEL
Servismen
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ja.ja 11. 11. 2006 18:01

Sekáč: Na příjezdu detekce mezi křižovatkou a tou velkou reklamní tabulí vpravo a na odjezdu na křižovatce když jsem zastavil na červenou. Radar 33,9xx, BEL 995 US.
Stejný radar na Nepomucké detekce na příjezdu asi půl kilometru.
ja.ja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sekáč 11. 11. 2006 18:05

ja.ja: Tu Nepomuckou budu muset taky vyzkoušet, můžeš dát přesnější polohu? Tam tudy vůbec nejezdím... Víc radarů v PM asi nebude...
Sekáč
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod ace2 11. 11. 2006 18:07

jinak mě by ten nový radar vůbec nevadil. Protože má vysílací výkon jak prase tak by bych byl proto aby nahradil stávající Ramary s nízkým vyzařováním :D
ace2
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ja.ja 11. 11. 2006 18:42

[quote="Sekáč"tja.ja: Tu Nepomuckou budu muset taky vyzkoušet, můžeš dát přesnější polohu? Tam tudy vůbec nejezdím... Víc radarů v PM asi nebude...a/quote]
Na Nepomucké je směr z olympie na Slovany za cedulí Plzeň. Teď je ta budka ale prázdná. V Plzni kolují údajně dva, podle mě ale spíš jeden radar. Jak reagovala 965 CZ na té Karlovarské na odjezdu?
ja.ja
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sekáč 11. 11. 2006 19:11

ja.ja: Pokud si vzpomínám, tak mi AR pouze párkrát nesměle pípnul až skoro nahoře na světlech u odbočky na Bolevec. Radši bych vyzkoušel odjezd za normální situace, kdy budu paprsek radaru protínat, takze by mohli aspon na par dnu osadit stacionar na Vejprnické, ktery by se k tomuto ucelu vyborne hodil a navic bych to mel kousek... :-)
Sekáč
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků