Návštěva závodu F1

Formule 1, Moto GP, WRC a jiná rychlá kola

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod myrryn88 13. 3. 2014 19:35

Jo vedro bylo sileny.Zrovna sme chytli ty tropy co.V 9 vecer bylo 39 stupnu.Trat mela kolem 50 ti a my sedeli primo na slunku :D Mokry rucniky na hlavu, mraky vody a prezili sme.
myrryn88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snebka 13. 3. 2014 20:18

Já to měl zrovna tak :-))
snebka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rendy F1 13. 3. 2014 21:05

Já byl v Maďarsku loni, taky šílené vedro, ale spokojenost. :-) Byl jsem tam s cestovkou Student agency. Příjezd k okruhu v sobotu ráno kolem 9h.,takže trénink i kvaldu jsme taky viděli + doprovodné závody a kvaldy GP2,GP3 a Super Porsche Cup. Prošel jsem se kolem trati a na neděli vybral místo,kde bych chtěl být a šlo co nejvíce vidět.Byl jsem v poslední zatáčce na svahu a viděl celou cílovku a pár zatáček a rovinku před cílovkou a také tam byly 2 velkoplošné TV,takže se dal sledovat i přenos.V 18h.jsme jeli do Budapešti,kde jsme měli ubytování a ještě se stihli projít po nějakých památkách.V neděli ráno snídaně v hotelu a v 9h.jsme byli na okruhu a viděli druhé části závodů GP2,GP3 a Super Porsche Cup a samozřejmě slavnostní představení pilotů F1 a konečne vytoužený závod.:-) Po závodě se mohlo na cílovku na vyhlášení vítězů a kolem 18h.byl odjezd.Nějaké jídlo i pití jsem měl s sebou a bez problémů a ty ceny zase nebyly tak přehnané za pivko a jídlo.Takže za mně Maďarsko ANO.:-)
Rendy F1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 15. 3. 2014 22:03

Loni sem dal jen Monako a jak píše Funferr nejlepší je přespat v Nice a jet na závod buď taxíkem, nebo vlakem. Trať se dá projít v pátek po obědě. Byl sem v Monaku už potřetí a nemá to chybu, prvně sem byl na tribuně T (proti boxům), potom na tribuně O (proti bazénu) a loni sme byli na terase Caravelles v 15. patře.
Letos už máme lupeny do Rakouska a uvídíme kam se ještě vypravíme :-) Ceny v Monaku na závodě jsou stejné jako kdekoliv jinde, točené pivo 5€, v hospodách je dražší a vesměs pokud to není nějaké známější pivo, ale jejich tak se to nedá pít. U trati je hned Carrefour, ale ten je v neděli na závod zavřený, v pátek byl ale otevřen.

dejv
dejvidek
Nováček

Odeslat příspěvekod Jank6426 7. 6. 2014 13:31

Ahoj, protoze bydlim v Anglii, tak bych se moc chtel podivat na Silverstone. Jeste jsem nikdy na zavode nebyl, tak bych to chtel aspon jednou zazit, a kdyz uz to nemam tak daleko .. :-). Mam par dotazu, ktere jsem pri googleni moc nepochopil:
1/ kdyz si koupim general admission, muzu pendlovat po "cele" trati, resp, prechazet mezi jednotlivymi zony pro general admission? Nebo musim zustat pouze na jednom miste, jelikoz se v prubehu zavodu prechazet neda?
2/ pochopil jsem, ze tribuna je lepsi, ze vidim vice ze zavodu a navic mam pristup k velkoplsnym obrazovkam. Pokud si koupim listek na tribunu, mam v tom jeste neco navic, napr. kdyz budu chtit, muzu jit do prostoru general admission take apod?
3/ nekteri na zahranicnich forech doporucuji koupit listek spise na patek, jelikoz je to mnohem levnejsi a muzete peechazet mezi jednotlivymi tribunami. Uvidite toho tedy vice a zazitek je to vetsi. Nicmene neni to zavod - jaky na to mate nazor?

Diky za odpovedi a rady. :-D
Jank6426
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PzKpfw VI Tiger 9. 6. 2014 14:51

1. General admission je jenom jeden. Ono asi záleží jak který okruh, ale třeba v Maďarsku, co si pamatuju pár let zpátky, tě na General admission pustí do areálu okruhu. Pak si běž kam chceš. A u tribuny stojí další maník a ten tě pustí jenom se vstupenkou na tu konkrétní tribuju. Takže s general admission můžeš na všechny general admission jak chceš.

2. Tribuna je pohodlnější a máš jisté svoje místo. Na "zelenym" je v dobrych místech nával a kdo dřív příjde, ten dřív zabírá místo. S tiketem na tribunu přijdeš 15 min před závodem a sedíš tam, kde máš sedět. Rozmístění obrazovek je podle okruhu a doporučuju konkrétně prozkoumat, kde je televize atd. I ze "zeleného" jde vidět na TV, záleží na okruhu a místě.
Nezažil jsem, že by někdo hlídal konkrétně general admission, ale tam jsem byl jenom jednou, máš tiket na tribudu, dostaneš se na okruh a buď půjdeš na svoje místo nebo kam chceš, tj. i general admission.

3. Že existují lístky jenom na pátek vidím poprvé :D Řeknu to takhle, uvidíš formule, uvidíš okruh, uvidíš safety car atd, ale je to trénik. Takže k tomu budeš mít nějaké menší drama doprovodných souteží (nepodceňovat, nejsou to formule, ale třeba GP2 je taky fajn, i Porsche Supercup,ale ti mají závod v neděli, a třeba Mini Challenge bylo v Německu vždycky super. Ale je to jako bys šel na MS v hokeji místo zápasu na rozbruslení no. Uvidíš Jardu, ale nějak to není ono.
Jinak nevím jak konkrétně, ale pamatuju, že třeba v Německu pouštěli někdy lidi jakoby volně. Prostě skončily F1 a na další se otevřely brány mezi tribunama (Nürburgring) nebo prostě odešli hlídači tiketů (Hockenheim) a mohl si se jít podívat kam si chtěl. Ale určitě to tak nefunguje na kvalifikaci a závod. Možná trénink nebo až třeba skončí kvalda F1.
Jinak ono obejít okruh není *****, kdo nikdy nebyl, tak si to možná těžko představí, ale uvědom si, že každej okruh má kolem 5 km. Plus ochrané zóny, někde se nedá, takže se to obchází a je to docela výlet.

Za mě asi takhle.
Tiket na víkend.
Na tribunu (mimochodem, není ještě vyprodáno? Už je docela pozdě)
V pátek si to v klídku projít, podívat se, co, kde, jak. A sobotu, neděli si užít ze svýho místa. Stejně už bývá potom všude narváno.
S tím obsazením počítat. Záleží jak kde, ale cesta z parkoviště/zastávky může být dlouhá. Stejně tak cesta na okruh, ať něco nepromeškáš. Hlavně v na kvalifikaci a závod se tam valí neskutečné davy.
Jinak doporučuju setrvat na doprovodné závody. Nevím, co konkrétního se chystá na Británii, ale obvykle to stojí za to.
PzKpfw VI Tiger
Nováček
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Monty61 13. 7. 2014 21:06

My jsme byli na pěti závodech a dvakrát jeli jen tak nadýchat atmosféru na Hungaroring v sobotu a vždycky v pohodě byly lupeny jenom na ten den. A za dobrou cenu. Jinak souhlas, pokud na závod,tak celý víkend. Ve Španělsku jsme byli už ve čtvrtek a užili si i pitlane. Stojí to za to.
Monty61
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gyndak 15. 7. 2014 11:19

HOCKENHEIM NEMECKO!!! jedu tam ted o vikendu, byl jste tam nekdo? jedem v sobotu rano..... ma nekdo nejaky tip? jestli tam byt radsi driv, nejaky camp, vecer hospudky... urcite chapete co chci vedet diky... filip.machala@seznam.cz
gyndak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carak 22. 7. 2014 07:19

Zdravim vim ze to sem asi nepatri ale jsem uz tak trochu zoufalej. Nema zajem koupit listek na VC Madarska? Bohuzel nemohu tam jet kvuli pracovnim povinostem. Zarucim se cimkoli ze je pravy a nefalsovany. Jsem ochoten ho zaslat na dobirku - druhy den je u vas a nbo osobne ho predat v okoli Brna... Více info na tel.: 721235053 nebo emailu: jardakalina@seznam.cz.
Hodnota listku je 5000 Kč jsem ochoten dát slevu.
Carak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rallydavid 26. 1. 2015 11:01

Chtel bych se zeptat, co si o tomto myslite?
http://www.ilovetravel.cz/detail-polozk ... 1017661097

Ma to smysl?Chtel bych se jednou podivat na F1, splni to moje ocekavani nebo to na te louce bude o nicem?
Diky za nazory
rallydavid
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel-13 5. 2. 2015 13:09

Mr.Semtex píše:
MELLO píše:Já byl naživo na Nurnburgringu, ale to bylo už v roce 1982 nebo 1983


Áááá, pamětník.. Závody parních strojů? :D


Naopak, to ještě byla F1, ne tyhle EKO srač....
Pavel-13
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Monty61 13. 2. 2015 21:22

Všem mohu doporučit CK Prima Italia, jezdím 5 let na F1 a nemám problém. Celý víkend na okruhu, doprava,ubytování v pohodě. Byl jsem i se Slantourem. Taky v pohodě,ale přišel jsem vždycky o pátek. Tohle mi vyhovuje víc.
Monty61
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod F1Schumi 8. 3. 2015 09:37

Ahoj :)
už potřetí se chytám do Španělska na F1. Vídeň/Barcelona/Vídeň - 6.-12.5., ubytování v Badaloně - 22e noc vč. snídaně, památky, návštěva autodromu Sitges-Terramar, známé památky v Barce, Montserrat, zápas Barcelona-Real Sociedad atd.
pro zájemce více info na fb: Radim Schumi Snydr
F1Schumi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dejvidek 24. 6. 2015 19:53

Prima Italia má nejlepší zájezdy na F1, oni už mají např. i na LeMans, Luboš Bluml je vidět že tomu rozumí a není to prostě tak, že vás někam dovezou a starejte se....
dejv
dejvidek
Nováček

Odeslat příspěvekod honza00007 11. 7. 2017 17:50

Ahoj všichni.
Mám koupené 2 vstupenky na F1 v Singapuru která se koná 17.9.2017. Vstupenky jsou na tribunu "Turn 2" s výhledem i na obrazovku. Z osobních důvodů nemohu jet a tak bych je rád prodal .. původní cena 47 650,- včetně pojištění .. cena dohodou. Zájemci piště na email: hondzik007@gmail.com. Díky
honza00007
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků