Eurooil - soutěž o 3x500l paliva

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod rousini 9. 7. 2016 08:36

Eurooil vymyslel pěknou soutěž pro motoristy. Na této stránce si letmým pohledem můžete přečíst, co bylo zadáním a jak to dopadlo.

Odchylka tří výherců v řádu desetitisín (přesně 0,0001 - 0,0005) z celkové hodnoty mi říká, že si to rozebrali lidi, co vidí do firemní evidence, popřípadě jejich kamarádíčci.
rousini
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 08:56

Ale notak, kdybys viděl do firemní evidence tak tohle nemůžeš nikdy říct. Co třeba mimořádné závozy a pod? Ha :-) Prostě měli štěstí, tak jim to přej :-)

Nehledě na to, by v tom museli jet řidiči, logistika, zaměstnanci co maj na starosti správu tahačů a pod. Blbost :-) A pak vyhodnotit kdo si vezme těch 500l. Naprostá blbost :-)

Něco mi říká, že bys příště mohl trochu myslet a vyjadřovat se jen k tomu, čemu rozumíš :D :-) ;-)

-- sob 9. 7. 2016 10:17 --

Ale lepší by byla soutěž typu, kolik l PHM rozvezou cisterny v období x až y :D A ještě skutečné litry, tím nemyslím N15 :-) To by byla opravdu ruleta a záležo hodně na náhodě :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Jelass 9. 7. 2016 10:11

Nemachruj.
Jelass
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 10:18

Já nemachruju, jen říkám jak to skutečně je. :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Ludek_II 9. 7. 2016 12:05

Sorry, ale na jejich stránce vidím seznam 9 cisteren. Tak to fakt nebude problém sehnat si údaje o jejich jízdách. Na to snad stačí jedna účetní nebo dispečer.
Ludek_II
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod metyn 9. 7. 2016 12:22

no dybyby to odhadl jeden tož řeknu náhoda, dyby dvá tož řeknu kua náhoda ale dyž 3 tož jedině kua zas asi "losovačka" , Meta
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod Ludek_II 9. 7. 2016 14:34

Na druhou stranu to taky ukazuje něco o té firmě. Když mají podezřelé soutěže, kdoví jaký bude ten benzin. A navíc, nejlepší je Tank ONO. Solidní cena bez blbých soutěží, plyšáků, angličanů a sbírání bodů.
Mají jen jednu chybu - málo pump.
Ludek_II
Pozorovatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rousini 9. 7. 2016 14:38

Lukasoj píše:Ale notak, kdybys viděl do firemní evidence tak tohle nemůžeš nikdy říct. Co třeba mimořádné závozy a pod? Ha :-) Prostě měli štěstí, tak jim to přej :-)


Závozy se plánují a cisterna dělá kolečko po pumpách. Mimořádný závoz není rutina a taky se zanáší do evidence. Já jsem přející, ale ne dobrosrdečný blb (tohle jediné neber osobně).

Lukasoj píše:Nehledě na to, by v tom museli jet řidiči, logistika, zaměstnanci co maj na starosti správu tahačů a pod. Blbost :-) A pak vyhodnotit kdo si vezme těch 500l. Naprostá blbost :-)


Jó máš pravdu šábnout se o 500l, o to nikdo nestojí...

Lukasoj píše:Něco mi říká, že bys příště mohl trochu myslet a vyjadřovat se jen k tomu, čemu rozumíš :D :-) ;-)


řekl Děd Vševěd

Lukasoj píše:Ale lepší by byla soutěž typu, kolik l PHM rozvezou cisterny v období x až y :D A ještě skutečné litry, tím nemyslím N15 :-) To by byla opravdu ruleta a záležo hodně na náhodě :-)


To by nic nezměnilo na situaci, kdy lidi s přístupem k firemní agendě dodají podklady.
rousini
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 14:54

Ale tímhle způsobem to můžete říct na každou soutěž, která někde je. Že ej to cinklé a rozdají si to zaměstnanci a kamarádíčci zevnitř. Prostě si nemyslím, že ta soutěž byla cinklá.

Pokud je soutěž v Bille a ty nevyhraješ, tak taky jim píšeš a nadáváš že si to rozdali zaměstnanci a pod? Nepíšeš :-)

Ad Děd Vševěd > Vzhledem k tomu, že se v petrochemii a provozu ČS pohybuju již skoro 9 let, tak si myslím že vím mnohem více jak to funguje, jak se to dělá a pod, než ty. A třeba u nás, by si nikdo nelajznul dávat někomu podklady aby vyhrál nějakou blbou soutěž :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Jean ViC 9. 7. 2016 14:56

V Bille jsme vyhráli poukázku na nákup 500kc tam to neni podvod :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 14:59

Blbost, beztak si kamarád někoho z Billy dle většiny komentujících zde :D
anonymni

Odeslat příspěvekod metyn 9. 7. 2016 15:15

take ťa ani ve snu nepadlo, že ti třé výherci mohli byt akorát nastrčení? Mňa to take ani ve snu nenapadlo :-) , věř ně, lidi sů schopní udělat kdejaký podvod a pro méň než kubík aj půl benálu, to si kuř, Meta
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 15:30

Ano napadlo! A 11. září byla práce CIA, FBI a George Bushe. Fakt banda troubů tady :-)
anonymni

Odeslat příspěvekod rousini 9. 7. 2016 15:41

Lukasoj: No tak to máš v v petrochemii lepší orientaci, to nezpochybňuji. Ale trochu selskýho...:
- kdyby se první trefil s tou odchylkou pár km - budiž
- druhý třeba 85km
- třetí 850km...cajk

Ale první 3 místa do 50km ve firmě o níž nikdo do zveřejnění výsledků běžně neví kolik má cisteren, jak často a po jakých trasách se zaváží...
Mě by zajímaly všechny tipy, kolok jich bylo s přesností (kolidující s neregulérností) a kde se pohybovalo a s jakým rozptylem zbylých 99,9% odhadů.

Edit: Já vím, že pravidla neřeší přezkum soutěže nebo nárokovatelnost výhry, ale tohle je do očí bijící. A prosímtě nenazývej ostatní diskutující trouby. Já vím , že v rámci garáže si bereš servítky :D , ale zůstaň nad věcí, jen argumentuj 8-)
rousini
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 7. 2016 16:12

Tak to nevíš o žádné firmě, jak často a po jakých trasách zaváží, pokud nejsi zevnitř a nemáš přístupy k datům, což má logistika. Další věc je, trasy a počet km. Bude bouračka, cisterna to bude objíždět a hnedka máš x desítek km navíc.

Nehledě na to, že by výherci museli poslat svůj vítězný tip až poslední den soutěže, což se mi nezdá že by společnost jako je čepro nekontrolovala :-)

Prostě ano, pokud výherci svůj tip poslali poslední den soutěže a takto přesný, tak se dá uvažovat o tom že to bylo cinklé, jinak v žádném případě. Je tam strašně moc proměnných, mimořádné závozy, počasí, bouračky, dlouhá doba čekání ve skladu, kdy cisterna musí přejet k jinému aby byla natočena a pod :-)
anonymni

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků