Stránka 36 z 229

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 06:35
od glider
Kupoval som to scera a dost plno, potrebovali sme 2 miesta, otvorny vozen je no go a ostatne tez nicmoc.
A ano mame povolene ist biznisom :D

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 07:31
od hopa26
Nejlepsi je stejne hlaska wifi zdarma. :)
Vezu lidi,nacpano po strechu a nekdo tuka na dvere.
Otevru a tam ksiltovka bez pozdravu s otazkou. " nejde wifi,muzete to restartovat" ?

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 07:49
od Arnie J
:D

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 07:57
od glider
Hopa, nemas nahodou Fabku v Pardubicach na stanici odstavenu?
Alebo je to ***** nahoda, ze tam stoji taka ista :D

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:21
od MV_cz
už budeš někde u Kolína ne? :)

-- 17. 4. 2018 09:22 --

hopa26 píše:Nejlepsi je stejne hlaska wifi zdarma. :)
Vezu lidi,nacpano po strechu a nekdo tuka na dvere.
Otevru a tam ksiltovka bez pozdravu s otazkou. " nejde wifi,muzete to restartovat" ?

A můžeš? Nebo musíš zastavit, vypnout mašinu a znovu ji nahodit? :D

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:25
od hopa26
Glider ,mam sem ve skole :D netihnul jsem do depa,skola od 8 hodin a ja lezl v 7,48 z bazenu po treninku. Mesto ucpany,tak stojim vedle koleji. :D takova sledovacka,tvl.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:28
od glider
To nevymyslis to je zivot (citaj garaz) :D

Poricany aktualne zanami.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:30
od MV_cz
V Praze máte být za 12 minut? Noo nevim nevim

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:30
od hopa26
To wifi je na stanovisti č2 . Tzn pokud je kdy dojdu tam a restartuji.
Router na masince umi tusim najednou asi 200 pripojenych zarizeni a stane se ,ze to zustane locknute a dalsi lidi se nepripoji,pamatuje si to ty co meli stesti.
Ale abych ihned zastavil a hnal resit wifi ,to ne. Na druhou stranu,kdyz se tim prezentujem,chci bby to fungovalo spravne.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:34
od MV_cz
Tak to je správnej přístup, na druhou stranu by to mohl jít nahodit třeba průvodčí :D Hele a nevíš náhodou jak to funguje do internetu? to je připojený na 4G pomocí pár simek, že?
Já že většinou když to moc nefunguje (Praha - Olomouc) tak to neřeším, protože prostě vlak a sdílená služba, taky to nefunguje v okamžiku, kdy nemá signál ani mobil.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 08:59
od Lukas063
glider píše:Hopa, nemas nahodou Fabku v Pardubicach na stanici odstavenu?
Alebo je to ***** nahoda, ze tam stoji taka ista :D

dobře on :D

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 09:28
od hopa26
Mv,priznam se ze to pripojeni ma na starost telematika .nejezdim moc po koridoru,ale stojej tam extra strozary a na nich maji povesene ty obrovske bubny a maji na sebe primou viditelnost. Jednak se to pouziva na paterni sit netu pro lokalni providery,a zaroven i pro potreby operatoru. V masince neni klasicka sim,je tam krabice,ktera umi podle licence prijimat signal od vsech operatoru,jak to je se smlouvama netusim. Spis ten signal ovlivnije rychlost a pokoveny okna vagonku.ty maji reapeter,neboli opakovac a z centralniho prijimace distribuuji signal po vlaku.
Je to zjednodusene reseno,laicky .pokud bys chtel psat diplomlu,znam nekolik opravdu chytrych lidi,co maji tyhle veci na starost. Nejen u cd,zajistuji komplexni reseni pro busy nebo mhd ve vestich mestech.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 09:33
od MV_cz
V poho dík, já jen chtěl vědět, jestli to chytá furt mobilní signál nebo něco sofistikovanějšího (podél koridoru je minimálně optika, no možná i něco vzduchem jak píšeš; ale to vlaky asi nevyužijou)

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 10:39
od MELLO
Zajímavé.

Re: Vlakový koutek

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 4. 2018 11:37
od evlo
To se divim, ze telematika nekomu udela bezdrat pripojku na pater, me s tim poslali dpc, asi nejsem obchodnik, no.