U vykonnyho auta asi jednoznacne XL bude lepsi, ale kolega si koupil na SUV neXL a chce menit, mi to prijde zbytecne

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
PatV píše:Sava Eskimo S3+ - za mě rozhodně ne. Málem jsem u Chotkáčů trefil skupinku běžců, protože v pěti stupních na kostkách to vůbec nebrzdilo. Slabý TSI je utrhne i na dvojku..
Pepa-z-Depa píše:PatV píše:Sava Eskimo S3+ - za mě rozhodně ne. Málem jsem u Chotkáčů trefil skupinku běžců, protože v pěti stupních na kostkách to vůbec nebrzdilo. Slabý TSI je utrhne i na dvojku..
K TSI jsem vybral Nokian Wr D4.
Mají dobrý záběr na sněhu a na mokru taky ok. V kombinaci s TSI vůbec neprokluzují. Ještě se mi nestalo. Komfor super. Mají nějakou novou extra bočnici.
V hlubokém sněhu taky nemají problém.
SerifJohn píše:Ma nekdo realnou zkusenost s rozdilem chovani pneu ve stejnem rozmeru - nizkoprofilove a normalni vs. zesilene? Teoreticky by bocnice u te zesilene mela byt tuzsi a auto min komfortni, ale smerove stabilnejsi.![]()
U vykonnyho auta asi jednoznacne XL bude lepsi, ale kolega si koupil na SUV neXL a chce menit, mi to prijde zbytecne[kor kdyz se jedna o zimni pneu]
hobitt píše:Tak, pratele, hrube nedoporučuji pneu znacky GT Radial, zde foto po cca 40 tkm na hnaci naprave...