Je ta konstrukce 147 fakt tak špatná? 
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Je ta konstrukce 147 fakt tak špatná? 
tomcat999 píše:Zdravím, tak nějak by mi tohle auto vyhovovalo, jak velikostí, tak designem, interiérem, pak se kouknu na crash test a tam je z alfičky spíš harmonika, tak sem s výběrem zase u bodu nulaJe ta konstrukce 147 fakt tak špatná?

No uvidíme, ale jak tak pročítam kdeco, tak bych to viděl na sfušovanej crash test, spíš věřim reálným bouračkám. S nákupem vyčkam, auta neutečou, bude jich víc a levnějších

Beaumont píše:Musím říct, že já bych mezi Bravem a 147 váhal i v případě koupě nového auta a ještě bych zvažoval Deltu.
U 147 se mi zdá o něco lepší řízení, jízdní vlastnosti (vzadu víceprvek) a sedadla, Bravo je prostornější, bezpečnější, praktičtější a má fantastické motory T-Jet (nafta mě nezajímá). Delta se mi líbí ještě víc než Bravo, ale taky je o kousek dražší.
Byla by to těžká volba, asi by rozhodovaly konkrétní cenové nabídky... A s dnešním kurzem eura by to bylo docela příjemné rozhodování

tomcat999 píše:Zdravím, tak nějak by mi tohle auto vyhovovalo, jak velikostí, tak designem, interiérem, pak se kouknu na crash test a tam je z alfičky spíš harmonika, tak sem s výběrem zase u bodu nulaJe ta konstrukce 147 fakt tak špatná?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků